KWP presenteert ontwerp-Masterplan Stadsblokken Meinerswijk aan de stad

KWP presenteert ontwerp-Masterplan Stadsblokken Meinerswijk aan de stad

Op 7 november 2017 presenteert KondorWessels Projecten (KWP) het ontwerp-Masterplan voor Stadsblokken Meinerswijk. Arnhemmers, maar ook andere geïnteresseerden, zijn die avond vanaf 19.30 uur van harte uitgenodigd voor een informatieavond in Meinerswijk.

Onder het genot van een drankje is het ontwerpplan op locatie in te zien en wordt er een korte film getoond. Ook zijn bij de planvorming betrokken experts aanwezig om aan de hand van panelen de verschillende thema’s binnen het plan verder toe te lichten.

Het plan en de film komen direct na afloop van de avond online te staan op www.stadsblokkenmeinerswijk.nl. Er is ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Tijdens de informatieavond kunnen bezoekers vragen indienen via een ter plekke aanwezige vragenbus. Vragen kunnen ook per e-mail worden gestuurd aan info@stadsblokkemeinerswijk.nl. De vragen die voor donderdag 9 november 8 uur ’s ochtends worden ingediend, worden meegenomen in een document met vragen en bijbehorende antwoorden dat uiterlijk later die dag op de website wordt gepubliceerd. Ook deelt KWP dit document met de gemeente Arnhem.

Het ontwerp-Masterplan is in de afgelopen maanden tot stand gekomen in samenspraak met de gemeente Arnhem en op basis van de vele ideeën die Arnhemmers hebben aangedragen. KWP hoopt hen daarom ook in grote getalen op 7 november a.s. te mogen ontvangen.

ReactiesRelated Articles

Van der Vaart gespot in bekende Arnhemse snackbar

Oranje-international en bekende voetballer Rafael Van der Vaart was gisteren in de bekende Arnhemse friet- en kebapzaak De Gastronoom.  Hij is

Veel schade na inbraak in clubgebouw Elsweide

Het was vannacht raak bij het clubhuis van voetbalvereniging Elsweide uit de Arnhemse wijk Presikhaaf. Reacties

Burgemeester Arnhem leeft mee met Turkse gemeenschap na aanslag in Istanbul

Burgemeester Herman Kaiser heeft woensdagmiddag via twitter laten weten dat hij leeft met de Turkse gemeenschap naar aanleiding van de