KWP presenteert ontwerp-Masterplan Stadsblokken Meinerswijk aan de stad

KWP presenteert ontwerp-Masterplan Stadsblokken Meinerswijk aan de stad

Op 7 november 2017 presenteert KondorWessels Projecten (KWP) het ontwerp-Masterplan voor Stadsblokken Meinerswijk. Arnhemmers, maar ook andere geïnteresseerden, zijn die avond vanaf 19.30 uur van harte uitgenodigd voor een informatieavond in Meinerswijk.

Onder het genot van een drankje is het ontwerpplan op locatie in te zien en wordt er een korte film getoond. Ook zijn bij de planvorming betrokken experts aanwezig om aan de hand van panelen de verschillende thema’s binnen het plan verder toe te lichten.

Het plan en de film komen direct na afloop van de avond online te staan op www.stadsblokkenmeinerswijk.nl. Er is ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Tijdens de informatieavond kunnen bezoekers vragen indienen via een ter plekke aanwezige vragenbus. Vragen kunnen ook per e-mail worden gestuurd aan info@stadsblokkemeinerswijk.nl. De vragen die voor donderdag 9 november 8 uur ’s ochtends worden ingediend, worden meegenomen in een document met vragen en bijbehorende antwoorden dat uiterlijk later die dag op de website wordt gepubliceerd. Ook deelt KWP dit document met de gemeente Arnhem.

Het ontwerp-Masterplan is in de afgelopen maanden tot stand gekomen in samenspraak met de gemeente Arnhem en op basis van de vele ideeën die Arnhemmers hebben aangedragen. KWP hoopt hen daarom ook in grote getalen op 7 november a.s. te mogen ontvangen.

ReactiesRelated Articles

‘Sommige Arnhemse wijkagenten zijn amper zichtbaar’

Sommige Arnhemse wijkagenten zijn amper zichtbaar en bijna niet te bereiken. Zo is het anno 2019 ‘vrij normaal’ dat een

Broodjes To Go hoort nu al bij de top 3 van Arnhem

Broodjes To Go is nog maar net geopend aan de Steenstraat en behoort nu al tot de top 3 broodjeszaken

Bekende voetballer gespot tijdens boodschappen in Presikhaaf

De bekende Arnhemse voetballer,Yasin Köylü  met de bijnaam Speedy, werd zaterdagmiddag gespot bij de grote Turkse supermarkt Güven in Arnhem.