Elsweide O11 imponeert met fraaie wedstrijdkleding voor aanstaande kampioenschap

Elsweide O11 imponeert met fraaie wedstrijdkleding voor aanstaande kampioenschap

Elsweide O11 lijkt weer voor het kampioenschap te gaan met trainer Mehmet Boga. Het elftal van Boga presteert extreem goed in de vijfde klasse en ontvangt regelmatig scouts van bvo’s uit de regio. Onlangs was De Graafschap weer op bezoek in Presikhaaf., Dat is ook veel bedrijven in de regio opgevallen die zich graag willen promoten met succes.

Speler Elsweide O11 in actie tegen ESA

Elsweide gaat richting kampioenschap

Elsweide O11 staat na 8 speelronden op een eerste plek met 21 punten (een wedstrijd minder). De jongens van Boga hebben ook al meer dan 50 keer gescoord in de vijfde klasse. En opvallend genoeg ook maar vijf tegen doelpunten in eigen doel. Als het zo doorgaat zijn de kleine mannen van Elsweide alweer kampioen.

Nieuwe wedstrijdkleding met grote sponsors

Het elftal kreeg ook een beloning voor de prestaties die het levert. Trainer en PR-man Mehmet Boga regelde onlangs nog nieuwe wedstrijd- en presentatiekleding voor de jonge spelers. Toonaangevende bedrijven uit de regio staan nu op de shirtjes en de trainingspakken van het elftal. De Adidas-shirtjes en trainingspakken zien er dan ook allemaal heel strak uit. Of Adidas ook een bijdrage levert aan het elftal is niet bekend.



Related Articles

Klarendaller Hofs keert terug als assistent-coach bij Vitesse 1

Vitesse heeft de technische staf van het eerste elftal weer een bredere invulling gegeven. Nicky Hofs wordt vanuit de Onder

VIDEO Man komt 3 blikjes kopen en gaat er vandoor met €300,-

Deze man krijgt het voor elkaar een slinkse wisseltruc uit te voeren en gaat er vandoor met €300,-.

Restauratie Eusebius is een gezamenlijk belang

De Gelderse D66 fractie moet zich maximaal inspannen om de restauratie van de Eusebius gezamenlijk met andere overheden mogelijk te

Geverifieerd door MonsterInsights