Istanbul juwelier en bruidsmode is het adres in Gelderland voor bruidsjurken

Istanbul juwelier en bruidsmode is het adres in Gelderland voor bruidsjurken

Istanbul juwelier en bruidsmode heeft sinds kort een nieuwe vestiging geopend aan de Steenstraat 34 in Arnhem.

Prachtige bruidsjurken in Arnhemse winkel

Met prachtige bruids- en galajurken wil het bedrijf een van de belangrijkste momenten in het leven van de dames nog meer glans geven. Met 3500 verschillende soorten bruidsjurken hebben de dames altijd wel een keuze om hun mooiste bruidsjurk van hun leven uit te kiezen. Bij Istanbul Bruidsmode in Arnhem is alles mogelijk om jouw droom te realiseren.

Meer dan 600 soorten galajurken

Behalve bruidsjurken heeft het bedrijf ook meer dan 600 soorten galajurken die geschikt zijn voor verlovingen of hennafeesten. Je komt eigenlijk alle kleuren van de regenboog tegen in de winkel waar de dames en de jurken altijd centraal staan. Met een bijzonder grote paskamer kunnen aanwezigen zich ook in alle rust voorbereiden op hun mooiste dag.

Istanbul Bruidsmode heeft een eigen atelier en werkt met zeer bekende merken waaronder Tarik Ediz, Kenzel en Nigre. Mocht je meer willen weten? Ga een keer langs of kijk op de facebookpagina van Istanbul Bruidsmode.  Parkeren is geen probleem vanwege Musis Garage dat op loopafstand is van het bedrijf.

ReactiesRelated Articles

Wensink rijdt CO₂-neutraal dankzij Shell

Wensink Automotive en Shell hebben al langere tijd een vruchtbare relatie en vanaf heden is deze relatie ook duurzaam. De CO₂ -uitstoot

Duizenden Arnhemmers vieren Ramadanfeest na drukbezochte feestgebed

Duizenden Arnhemmers vieren vandaag het Ramadanfeest (Suikerfeest). Het Ramadanfeest wordt gehouden na een maand lang vasten, waarbij moslims tussen zonsopgang

Grote bekende huurt 10.000 m² in Zevenaar

ARNHEM – Recentelijk heeft Promens Zevenaar, onderdeel van RPC Promens, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het logistieke bedrijfscomplex gelegen aan