Solmaz Usanmaz opent eigen advocatenkantoor in Arnhem

Solmaz Usanmaz opent eigen advocatenkantoor in Arnhem

Advocaat Solmaz Usanmaz uit Dieren is begonnen met haar eigen kantoor in Arnhem. De advocaat van de bekende advocatenkantoor Ozkara Advocaten gaat voor haar zelf beginnen. Op 1 januari deelde advocaat Usanmaz  haar positieve verwachtingen over 2018 via social media en meldde ook dat ze hoopt op prachtige jaren voor iedereen en haar familie. (Foto: Solmaz Usanmaz, 2e van rechts)

(advertentie)

Eigen facebook-pagina

Met deze aankondiging deelde Usanmaz ook mee dat ze ook haar eigen facebook-pagina lanceerde. Usanmaz Advocaten is per 1 december 2017 gestart met haar activiteiten in Arnhem. Solmaz Usanmaz is ook voor zover bekend de eerste Turks Nederlandse advocaat uit Dieren, sinds dat de gastarbeiders in de jaren zestig kwamen werken in verschillende fabrieken in de regio, zoals Gazelle en andere bedrijven.  De Turkse gemeenschap in Dieren is dan ook trots op de prestaties van deze voorbeelddame.

Solmaz Usanmaz, 2e van rechts tijdens een bezoek aan de Tweede Kamer (2017)

Advocatenkantoor in Arnhem

Solmaz Usanmaz gaat advies geven over zaken op het gebied van familierecht, sociale zaken en faillissementen. Voor allerlei vragen over deze onderwerpen kan er contact opgenomen worden met Solmaz Usanmaz. Usanmaz Advocaten is gevestigd aan de Velperplein 19-1 in Arnhem en is te bereiken via 026-3823666 of neem een kijkje op de website: www.usanmazadvocaten.nl  (nog niet online)

(advertentie)



Related Articles

Bouw stationshal Arnhem valt met 1,35 miljoen euro goedkoper uit

De bouw van de Openbaar Vervoerterminal in Arnhem is afgesloten met een positief resultaat van 3 miljoen euro, zo blijkt

Veel bijzondere gasten tijdens iftar-maaltijd bij Oldebeth Exclusive

Het was druk afgelopen zondag tijdens een bijzondere iftar-maaltijd bij Oldebeth Exclusive in Wehl. Na verschillende recitaties uit de Koran

Arnhemse gek steekt vannacht weer drie autos in brand

Vannacht werden weer drie auto´s in brand gestoken in Arnhem. De Arnhemse pyromaan is al een tijdje aan de gang,

Geverifieerd door MonsterInsights