Arnhem krijgt er een unieke eettent bij

Arnhem krijgt er een unieke eettent bij

Arnhem blijft interessant voor ondernemers, ondanks dat het geen Amsterdam-Zuid of Rotterdam-Feyenoord is. De Gelderse hoofdstad heeft een belangrijke regiofunctie.

Tuna Pide in Arnhem

Dat vonden ze kennelijk ook bij Tuna Pide. Tuna Pide opent binnenkort een unieke eettent in Arnhem op een zeer bijzondere locatie. Vandaag werd dan ook promotiemateriaal aangebracht aan de winkel. Met de Turkse pide’s wil men Arnhem veroveren en de stad kennis laten maken met deze heerlijke pide’s. De eerst vestiging komt in Arnhem, later volgen er meer.



Eigenaar nog niet bekend

Wie de eigenaar is van de winkel, is nog niet helemaal duidelijk. Verschillende namen worden genoemd. Volgens verschillende bronnen wordt er ook goed geinvesteerd om alles te regelen zodat de opening sneller zal plaatsvinden dan gepland.

Later meer…



Related Articles

Arnhem krijgt er 23 nieuwe Nederlanders bij

Wethouder Martijn Leisink heeft op woensdag 27 september 23 nieuwe Nederlanders welkom geheten in Arnhem. De Arnhemmers woonden al in

Allereerste Gastronoom in Arnhem-Zuid gaat maandag feestelijk open

De Gastronoom in Arnhem-Zuid aan de Kronenburgpromenade 6 (voormalig ABN Amro pand) gaat maandag 7 januari 2019 officieel open. Ali

Steenstraat: Bizz Elektro & Verlichting verkoopt bijzondere en leuke lampen

Mocht je altijd al je eigen lamp willen ontwerpen tegen betaalbare prijzen? Dan hoef je voortaan niet meer naar de

Geverifieerd door MonsterInsights