De eerste plannen voor Landgoed Klingelbeek worden onthuld

De eerste plannen voor Landgoed Klingelbeek worden onthuld

Het is onder Arnhemmers een bekende plek waarover druk wordt gespeculeerd: Landgoed Klingel- beek. Het landgoed is in 2015 aangekocht door ontwikkelaar Schipper Bosch. In overleg met omwo- nenden, Buro Harro en Dyvik Kahlen Architects is er een masterplan gemaakt.

Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van het landgoed. Op dit moment liggen de ontwerpen ter goedkeuring bij Gemeente Arnhem. Schipper Bosch wil graag in dit vroege stadium geïnteresseer- den meenemen in de plannen.

Inloopavond
Daarom vindt er op 22 februari a.s. tussen 17.00 en 19:30 uur een inloopbijeenkomst plaats in park- restaurant De Waard op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Tijdens deze avond worden de ontwer- pen getoond. Ook zijn de eerste impressies van de architectuur, de variatie aan woningtypes en het plan voor de terreininrichting van het landgoed te zien.

Naast Schipper Bosch (ontwikkelaar) zullen landschapsarchitect Buro Harro, architectenbureau Dyvik Kahlen Architects en verkopend makelaar Strijbosch Thunnissen Makelaars aanwezig zijn.
Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. IPKW is een afgesloten terrein, daarom is aanmelden verplicht.

Aanmelden kan per mail via info@landgoedklingelbeek.nl.


Tags assigned to this article:
arnhem nieuwsnieuws arnhem

Related Articles

Rivaliserende Arnhemse groepen nemen maatregelen na schietpartij

Het schietincident van afgelopen dinsdag blijkt een gevecht te zijn tussen twee rivaliserende Arnhemse groepen. De onrust begon in de

Bekende Arnhemmer gespot met eigenaar Nusr-ET in Bodrum

De bekendste Steak Man van de wereld Nusret Gokce, van Nusr-ET steakhouse is onlangs in Bodrum gespot bij de nieuwste

Politie start onderzoek naar verdachte na steekincident Dragonstraat

De politie maakt vanavond een melding van een steekincident aan de Dragonstraat in Arnhem . Het incident gebeurde rond 21.50

Geverifieerd door MonsterInsights