Boga ook in vierde klasse succesvol met Elsweide JO11

Boga ook in vierde klasse succesvol met Elsweide JO11

Trainer Mehmet Boga doet het ook goed in de vierde klasse van het jeugdvoetbal met zijn JO11 bij Elsweide. De Arnhemse ploeg staat ook in de vierde klasse bovenaan met zes punten uit twee wedstrijden. Hoe Boga het doet is niet bekend, hij zorgt ervoor dat wekelijks spelers schitteren in zijn elftal.

Ook bovenaan in de vierde klasse

De laatste wedstrijd die werd gewonnen was tegen OVC’85 (JO11-5) uit Oosterbeek. OVC bleek ook een maatje te klein voor de kleinste Arnhemmers van Elsweide. Het werd maar liefst 0-6 voor het elftal van Boga. Furkan was een van de helden tegen OVC met twee doelpunten. De andere doelpunten kwamen op naam van Gokhan, Murad en Sirac.

Man of the match

Tegen OVC was Gokhan de ‘man of the match’ omdat hij sterk speelde, betrokken was bij bijna alle doelpunten en ook zelf een keer scoorde.  Elsweide speelde in Oosterbeek heel sterk en aanvallend. Hierdoor kon de tegenstander geen kant op. De supporters van OVC bevestigden dit ook toen het fluitsignaal klonk bij een 0-6 eindstand.

Opstelling Elsweide tegen OVC was alsvolgt: Yusuf, Yasin, Luan, Ensar, Gokhan, Ryan, Furkan, Murad, Sirac, Fatih, Mikail en Egemen.





Related Articles

ESA wint bij Keizerstad en promoveert naar 2e Klasse

Het eerste elftal van ESA uit Rijkerswoerd heeft zaterdamiddag met 0-3 gewonnen van Keizerstad uit Nijmegen. Hierdoor was promotie naar

Vitesse oefent tegen nummer twee Turkse competitie

Vitesse speelt zaterdag tegen de Turkse nummer twee in Oostenrijk.

Toptransfer voor Fatih en Abdullah Sprenkel

De broers Fatih en Abdullah Sprenkel verlaten Jonge Kracht uit Huissen en verhuizen naar SML. De twee lokale bekendheden keren

Geverifieerd door MonsterInsights