Vitesse gaat drie jaar langer door met ICT-sponsor

Vitesse gaat drie jaar langer door met ICT-sponsor

Vitesse en Unica Schutte ICT hebben de samenwerking met drie jaar verlengd. De full service ICT-dienstverlener is al zeven jaar onze ICT-partner en als sponsor verbonden aan de Gelderse voetbalclub en maakt de komende jaren een decennium samenwerking vol. (bron: Vitesse)

Hoogwaardig ICT-platform
Vitesse maakt gebruik van een hoogwaardig ICT-platform dat geleverd en beheerd wordt door Unica Schutte ICT. Naast het platform maakt Vitesse gebruik van beheer en gebruikersondersteuning voor haar medewerkers. Service Level Management zorgt ervoor dat de balans tussen de verwachtingen en prestaties wordt bewaakt. Een 24×7 contract borgt de beschikbaarheid van de dienstverlening ook tijdens de cruciale momenten, zoals wedstrijddagen.

Betrouwbare partner
Willem van der Linden, manager Zakelijke Relaties bij Vitesse, zegt over de samenwerking: “Met Unica Schutte ICT hebben we een betrouwbare partner die onze wensen en behoeften op ICT-gebied als geen ander kent. Met deze verlenging werken we toe naar een samenwerking van tien jaar. Zo’n langdurig partnership zorgt voor continuïteit en stabiliteit.”

Ed Staal, commercieel directeur van Unica Schutte ICT over de relatie: “De samenwerking met Vitesse is heel prettig. De lijnen zijn kort en de wederzijdse verwachtingen zijn helder. We komen met onze relaties bovendien graag bij de wedstrijden van Vitesse, omdat we altijd uiterst prettig en professioneel worden ontvangen. Dat Vitesse de samenwerking opnieuw met drie jaar verlengt, is een teken van wederzijds vertrouwen en gedeelde ambities.”

ReactiesRelated Articles

Simit Sarayi Deventer krijgt bezoek van veelvoudig wereldkampioen!

Simit Sarayi Deventer kreeg afgelopen zondag bezoek van een viervoudig wereldkampioen. Reacties

Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Elsweide verloor zondagmiddag met 2-4 van De Hoven en begon de competitie ook slecht nadat het eerder alle bekerduels ook

Turkse rolstoelbasketballers spelen finale in Papendal

Het Turkse rolstoelbasketbal elftal speelt zondag (26 april) een finaleronde in Papendal. Reacties