Bekende barber gespot bij de Media Markt

Bekende barber gespot bij de Media MarktDe bekende Arnhemse barber Roman Zemar werd maandagavond gespot in een nagenoeg lege Media Markt. De flamboyante en zeer opvallende barber was met een dame en kreeg advies over de nieuwste Qled tv’s van Samsung. Wie de dame was, is bij de redactie niet bekend.

Bekend geworden aan de Looierstraat

Roman Zemar is bekend geworden als een van de vier barbers die betrokken waren bij de start van Four Brothers Men’s Hairsalon aan de Looierstraat. Daarvoor was hij ook al famous vanwege zijn functie bij een bekende horecatent. ‘Fotomodel’ Roman Zemar valt nu eenmaal op als hij rondloopt in de stad, met zijn gespierde lichaam en getatoeerde armen. Daarom was zijn bezoek aan de Media Markt ook zo bijzonder. Je komt namelijk niet elke dag een bekende tegen in de Media Markt.

Dikke vette Qled tv gekocht

Volgens bronnen bij de MediaMarkt heeft de barber een ‘dikke vette’ Samsung Qled tv op het oog en is de sale binnen gehaald. Welke Samsung tv meneer Zemar heeft gekocht is niet helemaal duidelijk.  Volgens een redactielid van HaberArnhem was hij constant aandachtig aan het luisteren, mede omdat zo deze Qled tv een paar duizend euro kost.

HaberArnhem.nl staat te koop | info @ haberarnhem.nl

Roman Zemar opende nog niet zo lang geleden een tweede vestiging van de barbersalon in Nijmegen, waardoor hij minder vaak te zien was in Arnhem.

Later meer…ReactiesRelated Articles

Turkse supermarktoorlog: Nog een Turkse supermarkt in Arnhem

Arnhem is booming voor Turkse supermarkten, blijkt uit recente informatie. Na de komst van Meltem Plaza en de grootste supermarkt

Rondetafel gesprek met inwoners van Kronenburg

De wijk Kronenburg staat al lang op de nominatie om vergroend te worden. Arnhem Centraal vindt dat dit  lang op

Hommelseweg mede aantrekkelijk vanwege Turkse ondernemers

Het zal natuurlijk geen toeval zijn dat de Hommelstraat en de Hommelseweg zo aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Reacties