Patrick Arink legt uit waarom hij stopt met nieuwswebsite Arnhem Direct

Patrick Arink legt uit waarom hij stopt met nieuwswebsite Arnhem Direct

Het was al een tijdje rustig rondom Patrick Arink. Hij deelde nog amper tweets en niemand wist wat er eigenlijk aan de hand was. De publicist van Arnhem-Direct zorgde er nog een beetje voor dat nieuwswebsite Arnhem Direct interessanter was dan het is. Dankzij nieuws over gewone Arnhemmers en politiek Arnhem kreeg Arnhem Direct de laatste tijd nog veel bezoekers uit de stad. Maar daar komt sinds vandaag officieel een einde aan. Arink stopt er mee. (Foto: screenshot YouTube)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Patrick Arink neemt afscheid van Arnhem Direct

Arink legde vandaag via social media uit wat er nu exact aan de hand was. Hij bevestigde dat hij ook gestopt is met Arnhem Direct. Vooral omdat Arnhem Direct structureel geldtekort had, was het niet meer mogelijk om door te gaan. Arink kreeg de vragen kennelijk via social media, waarop hij op een leuke manier antwoord gaf op zijn eigen vragen. Arink is teleurgesteld en vindt het ook jammer dat hij er ook mee is gekapt. We hebben hem niet kunnen bereiken voor commentaar.

Komt niet meer terug bij Arnhem Direct

‘Nee ik kom niet meer terug. Nee ook niet als er wel geld is. Ja, ik ben er he-le-maal klaar mee. Nee ik weet niet hoe het nu verder gaat.’ Waren zijn laatste woorden. Hij sloot nog af met de volgende reactie: ‘Ja 2.091 artikelen van mij zijn allemaal offline.’




Related Articles

Beelden twee blanke mannen zetten de geparkeerde auto in de fik in Velp

Beelden van de brandstichting in Velp zijn nu vrijgegeven.

LIVE Turkije-Spanje kijken tijdens iftar-maaltijd in restaurant Arnhem

UPDATE 19:30 uur: Restaurant is helemaal volgeboekt voor de wedstrijd Turkije-Spanje. Er zijn alleen nog wat plekken over tijdens Turkije-Tsjechie.

Rondetafel gesprek met inwoners van Kronenburg

De wijk Kronenburg staat al lang op de nominatie om vergroend te worden. Arnhem Centraal vindt dat dit  lang op

Geverifieerd door MonsterInsights