Bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen drukker dan normaal

Bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen drukker dan normaal

De bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen veel drukker dan normaal. Vanwege het vastenmaand Ramadan is er veel meer interesse in een warme ‘pide’ dan tijdens andere maanden. Divan heeft ook een speciale houtoven, dat de pide dan net even iets smakelijker maakt. (foto: HaberArnhem).

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Warme Ramadan-pide
Vanwege het vastenmaand Ramadan kiezen de meeste moslims in Arnhem voor warme Ramadan-brood tijdens het verbreken van het vasten rond half tien in de avond. Natuurlijk is een vers gesneden Walkdkorn van de Albert Heijn ook heerlijk. De avondmaaltijd met een echte ‘Ramadan-Pide’ is net even iets lekkerder dan met een ‘regular’ bruin brood van de Albert Heijn. En omdat er duizenden Arnhemmers zijn die vasten, is het natuurlijk ook veel drukker bij bakkerij Divan dan gebruikelijk.



Bekendste bakker van Gelderland
Bakkerij Divan staat bekend om haar verse Ramadan-brood dat alleen tijdens de Ramadan wordt aangeboden. Er is zelfs een speciale Ramadan-pide met een speciale saus dat gemaakt is van eieren. Omdat de meeste Arnhemmers gelijktijdig eten draait de bakker overuren om iedereen zoveel mogelijk warm brood aan te bieden. Vaak kom je dan ook bekenden tegen tijdens het wachten. De bekende Turkse bakker heeft zijn bekendheid ook mede te danken aan vele publicaties in media; onder andere over een record met 1000 lahmacuns.

Uw reclame ook hier te zien?



Related Articles

‘Verwarde’ man steelt Goede Doelen pot weg bij Chico’s Place

Een ‘verwarde’ man vond het dinsdag nodig om de Goede Doelen pot bij Chico’s Place in Arnhem te stelen. We

Gezin uit Arnhem zwaar getroffen bij ongeluk in Bulgarije

Een gezin uit Arnhem is betrokken geraakt bij een verkeersongeluk in Bulgarije. Dit gebeurde 20 kilometer voor de grens met

Wensink rijdt CO₂-neutraal dankzij Shell

Wensink Automotive en Shell hebben al langere tijd een vruchtbare relatie en vanaf heden is deze relatie ook duurzaam. De CO₂ -uitstoot

Geverifieerd door MonsterInsights