Crimineel uit Arnhem steelt voor 150 euro aan deodorant bij Kruidvat

Crimineel uit Arnhem steelt voor 150 euro aan deodorant bij Kruidvat

Op donderdagmiddag 11 januari komt een man met een pet de Kruidvat in aan de Steenstraat in Arnhem. )Waarom de politie pas in juni van dit jaar hier melding van maakt is niet bekend). Niet veel later na binnekomst slaat deze bijzondere dief zijn slag.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Man maakt hele schappen leeg

De man maakt hele schappen leeg en haalt allerlei spullen weg. Hij stopt deze ook vrij snel in de binnenzakken van zijn jas. Na wat rondkijken loopt de man gewoon de winkel uit en rent hij weg. Het is een gerichte diefstal volgens de politie. Na afloop komen ze bij de Kruidvat erachter dat de man voor minimaal 150 euro aan deo heeft gestolen. Dat je bij de Kruidvat aan de Steenstraat ongemoeid je binnenzakken kunt vullen met deodorant is al bizar.

Weinig bekend over deo-crimineel

Er is niet veel bekend over de man. Mogelijk gaat het om een Pool of iemand uit Letland die allang weer terug is naar zijn geboorteplaats. Want met de informatie van de politie komen we ook niet ver. Gelukkig hebben we de beelden nog. Mocht je meer weten of ken je deze man toevallig omdat het je buurman is? Bel dan de politie via 0800-6070 of anoniem 0800-7000.





Related Articles

Barbaros moskee krijgt bezoek van politie tijdens iftar

De Barbaros moskee in Zutphen krijgt bezoek  van de politie voor de iftarmaaltijd.

VIDEO Man op slinkse wijze bestolen bij Rabo Bank in Arnhem

Op vrijdagochtend op 8 mei rond half elf in de ochtend komt een man naar het filiaal van de Rabo

Arnhem-Zuid wordt steeds meer de Mekka van hennepkwekerijen

De politie maakte in een persbericht bekend dat in de afgelopen 72 uur vijf hennepkwekerijen zijn aangetroffen en ontmanteld. Opvallend

Geverifieerd door MonsterInsights