Ex-Graafschap speler Bugdayci (29) kiest ook voor Elsweide

Ex-Graafschap speler Bugdayci (29) kiest ook voor Elsweide

De 29-jarige middenvelder en ex-speler van De Graafschap, SC Veluwezoom en SC Oranje kiest voor voetbalclub Elsweide uit Arnhem. Dit maakte de club donderdagavond bekend via social media. Samen met de ervaren Bugdayci komen ook de Dilekci’s (Ismet en Ismet) terug naar het eerste elftal. Ook de bekende barber en snelle linksback Huseyin Akdeniz komt weer terug. Alle nieuwe en bestaande spelers werden uitgenodigd voor een iftar maaltijd.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Keuze van Rifat ‘Sneijder’ Bugdayci is opvallend

De keuze van Rifat ‘Sneijder’ Bugdayci is opvallend. Tijdens elke transferperiode in de afgelopen jaren werd hij wel in verband gebracht met Elsweide. De voetballer is een van de bekende namen in Arnhem en speelde altijd bij de grote clubs in de stad. In 2016 was Bugdayci nog regiotopscorer met 43 goals voor SC Oranje. In 2017 speelde Bugdayci nog gewoon samen met het succeselftal van SC Veluwezoom waar ook Esen Gürbüz speelde. Bugdayci is bekend bij voetballend Arnhem en is een van de spraakmakende spelers uit de stad. Zijn komst naar Elsweide zal de club veel meer mogelijkheden bieden in allerlei PR-activiteiten en promotiedoeleinden.

Bugdayci in zijn tijd bij SC Veluwezoom

Ex-Vitesse speler blijft ook bij Elsweide

Behalve Bugdayci is er nog meer leuk nieuws voor de Arnhemse voetbalcub. Ex-Vitesse speler Sercan Raayen blijft ook gewoon bij Elsweide. De ‘Jaap Stam’ van Arnhem is een bepalende speler voor de club uit Presikhaaf. Verschillende trainers uit de regio wilden de speler erbij hebben in het nieuwe seizoen. Maar hij blijft toch in Presikhaaf voetballen.  Met zijn akkoord om bij Elsweide te spelen, maakt de club meer kans op promotie naar de vierde klasse. De nieuwe transfers zijn natuurlijk ook bepalend.

Wereldelftal voor trainer Gunes

Met de nieuwe namen en het succes van het afgelopen seizoen moet trainer Rasid Gunes nu uiteindelijk promotie naar een hogere klasse afdwingen. De keuzes die hij heeft gemaakt in de laatste fase van het afgelopen seizoen pakten positief uit. Elsweide bleef maar van iedereen winnen. En zelfs kampioen Arnhemia moest het kampioenschap uitstellen na verlies bij Elsweide. Met deze grote namen en de huidige spelers is er geen excuus meer voor de trainer om het jaar zonder prijzen af te sluiten.


ReactiesRelated Articles

Derde klasse veel te laag voor succeselftal Elsweide O13

Trainer Harun Koprulu, van Elsweide O13, wil het zelf niet bevestigen, maar begrijpt dat er ‘kritiek’ is als je elke

Elsweide D1 op bezoek bij cafetaria Presikhaaf

De technische staf en de spelers van Elsweide D1 brachten een bezoek aan cafetaria Presikhaaf (Gildemeesterplein) in Arnhem. Reacties

De topscorelijst van Arnhemse clubs

De redactie van HaberArnhem gaat wekelijks een topscorelijst houden van de Arnhemse clubs. Hieronder een lijst met alle doelpuntenmakers na