Afgetrainde Bart Meekhof (50) is nog steeds de Gladiator van Arnhem

Afgetrainde Bart Meekhof (50) is nog steeds de Gladiator van Arnhem

Sommige sportmannen en vrouwen krijgen altijd respect vanwege hun prestaties en leefstijl. Hoe ‘oud’ ze ook zijn. Dit is ook het geval voor de Gladiator van Arnhem. De 50-jarige Bart Meekhof is nog steeds net zo fit als 25 jaar geleden. Dit zie je niet alleen aan zijn sixpack, maar ook aan al die zware oefeningen die hij uitvoert en deelt via social media. 

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Bekend van vele honderden worstelpartijen

Bart Meekhof is onder andere bekend van zijn historie als worstelaar en de vele titels die hij heeft gewonnen. Hij speelde jarenlang op hoog niveau vele honderden worstelpartijen en vertegenwoordigde Arnhem in heel Nederland en tijdens internationale toernooien. Hij deed dit onder andere met de andere bekende Arnhemse worstelaar Adem Karaman.

Koffiecafe aan Hommelstraat in Arnhem

In 2008 had Meekhof ook nog een koffiecafe aan de hommelstraat in Arnhem-Noord. Hij opende zijn zaak toen om zes uur in de ochtend en hing zijn cafe vol met foto’s van bijzondere sportmomenten. De cafe staat er nog, maar is niet meer van Bart Meekhof. De bekende Arnhemmer is sportinstructeur van beroep en heeft ook altijd agressieregulatietrainingen gegeven op scholen in Arnhem en in Velp voor moeilijk opvoedbare kinderen. Sinds kort is Meekhof druk bezig met zijn eigen Barts Gym als vecht, kracht en personal-trainer. En dit is echt het zien waard, vooral als je te veel kilo’s hebt en denkt dat je gaat afvallen zonder daar iets voor te doen.

Uw reclame ook hier te zien?

De beer van Arnhem

Op zijn instagrampagina zien we dat Meekhof nog steeds als ‘een beer’ allerlei oefeningen doet. En dat voor iemand van 50 jaar. Bronnen dichtbij Meekhof verklaren ook dat hij niet voor niets ‘de beer van Arnhem’ wordt genoemd. Hij reist over de hele wereld om andere sporters te ontmoeten en zijn skills te tonen. En een beetje sporter weet dat Meekhof de oefeningen die hij doet niet zomaar kan na doen. Vooral de training met de Bulgarian Bag is er een om van te genieten; Check de onderstaande beelden om te zien wat we bedoelden met de Bulgarian Bag.  De beer van Arnhem is nog altijd actief en te volgen via insta ‘BartsGym’. 

 
#move #up #strong #stretch #more

Een bericht gedeeld door ⚡️Bart ?Meekhof (@bartsgym) op
#move #up #strong #stretch #more

Een bericht gedeeld door ⚡️Bart ?Meekhof (@bartsgym) op

ReactiesRelated Articles

VIDEO Vitesse trainer Slutskiy met supporters op pad in Arnhem

Nog voordat het seizoen begon ging de nieuwe hoofdtrainer Leonid Slutskiy met supporters op pad in Arnhem om de stad

Recordhouder Vitessespeler vrijdagavond bij de voetbalschool V.V. Dieren, kom jij ook?

Vrijdagavond is de een na laatste training van de Voetbalschool. Tijdens deze avond worden de diploma’s uitgereikt door een jong

SML-speler Zeyrek gaat niet naar Turkse topclub Besiktas

SML-speler Akin Zeyrek blijft ‘gewoon’ bij SML voetballen. Zeyrekt speelt tegenwoordig in de A-jeugd van SML en is een bepalende speler