Tijdperk Mark Lauriks bij PvdA nu echt definitief voorbij

Tijdperk Mark Lauriks bij PvdA nu echt definitief voorbij

Vanavond neemt Mark Lauriks afscheid als voorzitter van de PvdA in Arnhem. De bekende en leuke voorzitter van de sociaal democraten in Arnhem gaat er nu echt mee stoppen. Er komt geen vierde periode voor de leukste voorzitter allertijden van de PvdA in Arnhem. 

Uw reclame ook hier te zien?

Hoog bezoek tijdens afscheid Lauriks

Er is ook hoog bezoek vanuit de PvdA. Partijvoorzitter van de Partij van de Arbeid zal ook in Arnhem zijn om onder ander te spreken over de toekomst van de PvdA. De leden van de partij gaan ook een nieuw bestuur en voorzitter kiezen. Mark Laurkis zal afscheid in buurtcentrum De Lommerd aan de Spijkerstraat 185 in Arnhem. Namen van eventuele nieuwe kandidaat-voorzitters is niet bekend.


Drie keer eer gehad om voorzitter te worden

Eerder verklaarde Lauriks al het volgende nadat hij ruim zes jaar succesvol functioneerde als voorzitter van de PvdA in Arnhem: “Drie keer op rij heb ik de eer gehad door de leden tot voorzitter te zijn gekozen. Maar de derde keer was ik in mijn motivatiebrief daarover al duidelijk: die derde termijn was op nadrukkelijk verzoek van de afdeling, om de voorbereidingen van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen in goede banen te leiden.” Lauriks maakt nu ruimte voor iemand met nieuwe ideeën en “iemand die ervoor zorgt dat we ook in de coalitie een PvdA zijn met dezelfde energie en zichtbaarheid in de stad, het liefst nog méér,” zo schrijft hij.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Arnhem Centraal trots op ‘eigen’ kandidaat-wethouder

Fractievoorzitter Lea Manders van Arnhem Centraal is trots op kandidaat-wethouder Bob Roelofs. Dit liet ze vandaag weten via social media.

Nou Wilders, de Islam is nu ook op de maan, wat nu?

Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie bin Sheikh Mustapha is een Maleisische orthopedisch chirurg en de eerste Maleisische commerciële astronaut. Hij

Een betaalbaar dak boven je hoofd

Een betaalbaar dak boven je hoofd. Het klinkt als een schot voor open doel: wie wil dat nu niet? Toch

Geverifieerd door MonsterInsights