Bekende Arnhemmer Ouali ook te zien in filmpje Ali B

Bekende Arnhemmer Ouali ook te zien in filmpje Ali B

De Marokkaanse Arnhemmer Mohammed Ouali is niet meer weg te denken uit allerlei commercials en filmpjes. De bekende kok uit Arnhem wordt de laatste tijd vaker gevraagd voor commercials en bijdragen aan films en muziekclips van bekende zangers. Velen weten dit niet, en staan sprakeloos als ze de bekende Arnhemmer ergens tegenkomen. Zo is het heel ‘gewoon’ om de bekende acteur te zien in een supermarkt in Arnhem. (foto: screenshot youtube)

HaberArnhem.nl is te koop | info @ haberarnhem.nl

Rol in nieuwe clip Ali. B

Onlangs verscheen Ouali in een co-productie van Ali.B en Oualid, Kippie en Mocromania. In ‘Willie’ heeft de Arnhemmer een bescheiden rol en danst hij mee aan tafel. Ouali is ook te zien in de nieuwe fictieve Videolandserie ‘Mocro Maffia’. Ouali wordt bijna overal voor gevraagd.

Maakt reclame voor Shell en Daikin

De bekende Arnhemmer heeft ook allerlei rollen gehad in bijvoorbeeld de bekende serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. En is regelmatig te zien op allerlei promotiemateriaal van onder andere de Shell en Daikin. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Mohammed is te zien op flyers of filmpjes.

Mohammed kan ook goed koken. Via zijn social media account deelt Mohammed Ouali regelmatig filmpjes van zijn kookkunsten en laat hij anderen meegenieten. Of Mohammed Ouali via een agency werkt of gewoon te benaderen is niet bekend.


Uw reclame ook hier te zien?



Related Articles

Datum start trajectcontrole Pleijroute bekend geworden

Eindelijk zijn de wegwerkzaamheden aan de Pleijroute afgerond. Na weken van file en heel vertraging kunnen autorijders nu normaal over

Politie dringend op zoek naar cruciale getuige van steekpartij in Presikhaaf

De politie in Arnhem is dringend op zoek naar een cruciale getuige van het steekincident van zaterdag 4 februari. Het

Groep jongens krijgt ‘werkstraffen’ voor zware mishandeling broers

Zevens jongens uit Veenendaal krijgen amper straf voor een zware mishandeling van twee broers tijdens Koningsdag 2016 in Arnhem. De

Geverifieerd door MonsterInsights