Fenerbahce Arnhem wint overtuigend van Kayserispor 026

Fenerbahce Arnhem wint overtuigend van Kayserispor 026

Vrijdagavond stond wel een hele bijzondere wedstrijd op de agenda bij sporthal Valkenhuizen. Twee futsalteams uit Arnhem speelden een oefenwedstrijd tegen elkaar met vele bekende voetballers uit de stad. De oefenwedstrijd was georganiseerd door Feridun Karaman, tegenwoordig actief als topschutter bij het tweede elftal van Elsweide. Karaman had als doel om de verschillende aanwezigen te beoordelen en namen door te geven.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Fenerbahce Arnhem kwam met grote namen

Fenerbahce Arnhem begon de wedstrijd met sterke namen, zoals de gebroeders Karaman, en ex-AFC GenerAlex speler Ferhan Basaran. Met doelman Talib Kars was het elftal van Fenerbahce Arnhem dan ook eigenlijk veel te sterk voor Kayserispor 026.

Kayserispor 026 mist veel spelers

Kayserispor 026 had ook niet de minste namen uitgenodigd om mee te doen. Spits en doelman Ahmet Yesil werd gesteund door Mustafa Gunay (ex-Anadolu ’90), Sezer Lincona (Arnhemia) en Serkan Mete. Serkan Mete wordt nog altijd gezien als de Robben van de Arnhemse wijk St.Marten.

Basaran en F. Karaman stelen de show

Fenerbahce Arnhem begon sterk aan de wedstrijd dankzij fraaie acties van Ferhan Basaran en prachtige combinaties met de gebroeders Karaman. Na 30 minuten voetballen stond het dan ook verrassend 6-0 voor Fenerbahce Arnhem. De spelers van Kayserispor 026 keken elkaar dan ook verbaasd aan, nadat respectievelijk Lincona, Gunay en Serkan Mete niet langs de doelman kwamen of alleen maar tegen de lat schoten.

Ahmet Yesil grijpt in na 6-0

Uiteindelijk greep aanvoerder Ahmet Yesil toen in, en begon de aanvallen zelf op te zetten door zijn spelers naar voren te pushen. Dit bleek effectief  te zijn waardoor Kayserispor Arnhem ook beter ging voetballen. Ondanks dat Gunay en Lincona moeite hadden om langs doelman Talib voorbij te komen, maakte Yesil wel bijna alle kansen direct af. Tien minuten voor het eindsignaal was Kayserispor dan ook dichtbij de gelijkmaker, toen het op een gegeven moment 7-6 stond.

Uw reclame ook hier te zien?

Muhammet Karaman (Futsal Gastronoom Arnhem) had niet veel zin in een gelijkspel en dolde telkens de ene na de andere speler uit om te kunnen scoren. Ondanks aanvallende skills was aanvaller/doelman Yesil geen kei in het doel. En met de balvaardige Ferhan ‘Alex’ Basaran en Feridun ‘Trezeguet’ Karaman was het voor de spelers van Kayserispor 026 onmogelijk om in de slotfase nog tegenstand te bieden.

Fenerbahce Arnhem won de wedstrijd uiteindelijk overtuigend met 10-6. Of er een vervolg komt in de komende maanden is niet bekend.


ReactiesRelated Articles

Babberich-doelman Bagci ’s nachts gespot bij tankstation Texaco

Babberich-doelman Sinan Bagci werd woensdagnacht gespot bij een Texaco tankstation in Arnhem. De Turkse doelman van tweedeklasser uit Babberich was

Arnhem is een nieuwe koning hooghouden rijker

De bekende Arnhemse barber, Barber James, is met nog een dag te gaan officieus winnaar van een hooghoud Challenge georganiseerd

De trots van alle Turken vandaag in actie

Er is lang op gewacht. De held van alle Turken heeft zich weten te promoveren als wereldster. Arda Turan de