BREAKING ‘Tavuk Dünyası’ opent binnenkort vestiging in Gelderland

BREAKING ‘Tavuk Dünyası’ opent binnenkort vestiging in Gelderland

‘Tavuk Dünyası’ opent binnenkort een vestiging in Gelderland. (foto: Pixabay)

Tip van anonieme bron

De redactie van Haber Arnhem werd hierover getipt door een anonieme bron. Vrij snel nadat het nieuws binnenkwam ging de redactie het een en ander uitzoeken om te achterhalen waar in Gelderland de vestiging van Tavuk Dünyası zou komen. Dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot, omdat we de tipgever moesten beschermen als redactie. Na veel telefoontjes en mailtjes werden we gelukkig iets wijzer. Deze ‘nieuwe vestiging’ komt namelijk in het centrum van Arnhem.

 

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Gaat Chico’s Place veranderen in Tavuk Dünyası?

Via via kwamen we erachter dat Chico’s Place omgetoverd zou worden in een vestiging van Tavuk Dünyası. Dit werd door niemand bevestigd. Ook Chico’s Place was hier duidelijk in en begreep niet hoe dit naar buiten is gekomen. Een woordvoerder van Chico’s Place bevestigde wel dat het bedrijf bezig is met een nieuwe assortiment aan kipgerechten. Vanwege het succes van ‘Yaprak Doner’ dat als ambachtelijk vlees wordt aangeboden bij Chico’s Place is er veel vraag naar speciale kipgerechten. Maar dit had niets te maken met een nieuwe vestiging van Tavuk Dünyası. De tipgever van de redactie zat er dus helemaal naast.

Vleesspecialist van Gaziantep naar Arnhem

Chico’s zal meer bijzondere wereldgerechten met kip aanbieden omdat daar ook vraag naar is in Arnhem. Het bedrijf heeft een nieuwe medewerker uit Gaziantep naar Arnhem gehaald om speciaal met de hand gemaakt ‘Yaprak Doner’ te bereiden. ‘Deze vakman is een specialist in het bereiden van kipgerechten met speciale kruidenmelanges. Ook deze vakman heeft dus geen banden met Tavuk Dünyası.’, aldus een woordvoerder van Chico’s Place. De redactie had veel tijd gestoken in het onderzoek waardoor het zonde was om hier geen artikel over te schrijven.


ReactiesRelated Articles

Sanitairwinkel.nl huurt ca. 1.200 m² op Woonboulevard Arnhem-Zuid

ARNHEM – Op de Woonboulevard in Arnhem-Zuid heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, in opdracht van Breevast, een langdurige huurovereenkomst gesloten met

VIDEO Politie zoekt naar ‘bekende’ pinpas-crimineel met grote neus

Een oplichter met een grote neus heeft op een bijzondere manier geprobeerd om niet op te vallen tijdens het pinnen.

Inrichtingsplan met branche-indeling voor de markt vastgesteld

Afgelopen week heeft het college van burgemeester en wethouders het globale inrichtingsplan met branche-indeling vastgesteld voor de vrijdagmarkt op de