Arnhemmer en amateurvoetballer Yilmaz begint eigen onderneming

Arnhemmer en amateurvoetballer Yilmaz begint eigen onderneming

Arnhemmer Murat Yilmaz heeft sinds kort een eigen bedrijf dat actief zal zijn in verschillende sectoren zoals real estate, toerisme en bouw. (foto: Elsweide/Facebook/1e van links)



De ex-bankier  en amateurvoetballer bij Elsweide heeft na tien jaar ‘Yapi Kredi Bank’ zijn eigen MY Dutch Holding opgericht. Bij Yapi Kredi Bank Nederland was de Arnhemmer actief als cashmanager en later als specialist. MY Dutch Holding is officieel opgericht in juli 2018 maar begint nu pas echt actief te worden. Dit bleek uit berichten die via social media werden gedeeld.

Murat Yilmaz is sinds september 2018 ook algemeen secretaris bij de landelijke ondernemersvereniging MUSIAD. De Arnhemmer is actief bij de Utrechtse afdeling van de non-profitorgansiatie omdat Arnhem nog geen eigen afdeling heeft.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Dronken en agressieve militair rijdt tegen lantaarnpaal

Een 32-jarige militair is aangehouden nadat hij in dronken toestand met zijn auto tegen een lantaarnpaal is gereden.

Slachtoffer steekpartij het Broek heeft geen Turkse nationaliteit

Meteen na de steekpartij in de Valckenierstraat in de Arnhemse wijk het Broek ontstonden er geruchten dat het slachtoffer van

´Turkenvriend´ Burgemeester Herman Kaiser nog steeds te ziek

Burgemeester Herman Kaiser werd al voordat hij naar Arnhem kwam ´Turkenvriend´ genoemd. De burgemeester van Arnhem, was eerder burgemeester in

Geverifieerd door MonsterInsights