34 bolletjes en contant geld na aanhouding drugsdealer bij Velperpoort

34 bolletjes en contant geld na aanhouding drugsdealer bij Velperpoort

De wijkagenten Nico en Joyce waren afgelopen week in burger aan het rondlopen nabij het Velperpoort station en de Arnhemse wijk Klarendal. De twee waren in burger en hierdoor niet te herkennen voor criminelen en drugsdealers. Dit maakte de agent zelf bekend via social media. (foto: instagram.com/joyce_politie/)

Als snel gespot: twee handelende drugsdealers bij Velperpoort station

Als snel zagen de agenten enkele dealtjes plaatsvinden ter hoogte van het Velperpoort station. Niet heel bijzonder eigenlijk, omdat een gemiddelde oplettende burger bij het Velperpoort station ook ziet dat niet iedereen daar natuurlijk wacht op een trein. Maar dat maakt de undercoveractie van de wijkagenten Joyce en Nico niet minder belangrijk.

Vragen over uw autoverzekering?

Joyce en Nico besluiten de dealer aan te houden, niet wetende dat hij 34 bolletjes en heel veel contant geld op zak heeft. De dealer was alles behalve blij en rende zo snel als hij kon weg om uit de buurt van de agenten te blijven. Tijdens de achtervolging gooide de verdachte een plastic tasje weg. Niet veel later werd hij op de Velperweg aangehouden.

Dealer werkte blijkbaar niet alleen

De dealer werkte niet alleen en had ook nog iemand op de uitkijk staan. Het plastic tasje dat werd weggegooid, werd namelijk snel door een andere dealer veiliggesteld. Hij reed er met de fiets op af en probeerde weg te komen met de cokebollen. Maar ook hij was geen professional, waardoor hij ook werd aangehouden. Bij zijn aanhouding bleek hij ook zakjes met witte bollen en contant geld bij zich te hebben.

Beide coke verkopers net 16 jaar oud

Opvallend was is beide dealers net 16 jaar oud waren. Niet bevestigde bronnen melden dat het gaat om de minderjarige jongens van afgelopen week die uit Presikhaaf komen. De vraag is nu of deze amateurdealers melding maken van hun inkoopkanalen en bende waar ze eventueel bij horen.

(ads) advocaat in de buurt nodig voor uw rechtszaak



Related Articles

Na morgenavond kun je niet meer door de Willemstunnel

De Willemstunnel in Arnhem gaat zondagavond om 22.00 uur op slot voor al het verkeer. Doorgaand verkeerd wordt geadviseerd om

Politie dringend op zoek naar cruciale getuige van steekpartij in Presikhaaf

De politie in Arnhem is dringend op zoek naar een cruciale getuige van het steekincident van zaterdag 4 februari. Het

Arnhem is een fitness vlogger rijker

Sinds dinsdag is Arnhemmer Kemal Dag ook online met allerlei workout filmpjes voor de gezonde sporter. De Arnhemmer is vaker

Geverifieerd door MonsterInsights