Nieuwe zwangerschapscursus in Arnhem: Zelfverzekerd Zwanger

Nieuwe zwangerschapscursus in Arnhem: Zelfverzekerd Zwanger

ARNHEM, 18 februari 2019 – Een primeur voor Arnhemse zwangeren: eind maart start de nieuwe zwangerschapscursus Zelfverzekerd Zwanger. Het is de eerste Arnhemse zwangerschapscursus die zich focust op volledige informatievoorziening. Daarnaast komen de zwangerschapsbeleving en het leren vertrouwen op je lijf aan bod. De cursus wordt gegeven door vrouwencoach en voormalig verloskundige Carlijn Siteur.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Zes jaar lang werkte Carlijn als verloskundige in Arnhem. “Als verloskundige vond ik het opvallend dat veel informatie onbekend was voor zwangeren. Belangrijke informatie die ervoor zorgt dat je als zwangere onderbouwde keuzes kan maken. Zo verscheen er regelmatig een verbaasde blik als ik vertelde dat een twintig weken echo helemaal niet verplicht is of dat je zelf mag bepalen welke houding je wil aannemen tijdens de bevalling” deelt Carlijn.

Carlijn heeft de cursus samen met Lisa Pieplenbosch van Arnhemse Moeders ontwikkeld. Zelfverzekerd Zwanger is ontstaan vanuit de gezamenlijke wens dat iedere zwangere weet wat haar opties zijn en dat ze daarin kan kiezen wat bij haar past. Voor de één is dat een thuisbevalling in bad met kaarsjes aan, voor de ander een bevalling in het ziekenhuis met een ruggenprik. Er is geen goed of fout als het gaat om keuzes maken, het is daarbij essentieel dat je weet wat alle opties zijn en wat een keuze precies inhoudt.

In de cursus deelt Carlijn praktische informatie over de mogelijkheden die je hebt tijdens je zwangerschap, je bevalling en de tijd daarna. Daarnaast ligt de focus op het vergroten van het vertrouwen in je lijf. Door deze waardevolle combinatie heb je een perfecte basis om de regie te houden en zelf keuzes te maken die bij jou passen!


De zwangerschapscursus begint op 30 maart van 10.00 tot 12.00 en bestaat uit zes bijeenkomsten. Om persoonlijke aandacht en betrokkenheid te garanderen zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meer informatie over de cursus vind je op www.carlijnsiteur.nl/zelfverzekerdzwanger Vragen stellen en/of aanmelden kan via info@carlijnsiteur.nl.


Tags assigned to this article:
arnhem nieuwshbazwangere dames

Related Articles

Hij dacht zijn vriendin te bedonderen met haar vriendin en..

Deze jongeman dacht een leuk geintje uit te halen met zijn vriendin. De opzet was dat zijn vriendin hem in

Jongen (19) opgepakt in Duiven met auto van 500.000 euro en politiezwaailichten

Een 19-jarige Belg is woensdag door het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT) opgepakt omdat hij onbevoegd zwaailichten voerde op zijn dikke bak

OM eist 5 jaar gevangenis voor verdachten brandstichting lunchroom Rico”

Het OM eist 5 jaar gevangenis voor de twee verdachten van de brandstichting bij lunchroom Rico aan de Steenstraat in