Hoogopgeleide jongeren met migratieachtergrond gaan netwerken bij Rozet

Hoogopgeleide jongeren met migratieachtergrond gaan netwerken bij Rozet

Dinsdag 16 april organiseert Arnhem Divers en Jong opnieuw de Picknick, een bijeenkomst waarbij hoogopgeleide jongeren met een migratieachtergrond en ondernemers en professionals elkaar ontmoeten. Volop netwerken dus met vertegenwoordigers van bedrijven of eigenaren van bedrijven die je anders nooit zou tegenkomen.

Nieuws over Arnhem

Het gaat niet om een banenmarkt, maar om een netwerk bijeenkomst met veel experts uit het bedrijfsleven. Zo zal Marcel Hielkema van (Scalabor) , burgemeester Marcouch en Toni Iniguez (OKA Arnhem) als gastspreker te horen zijn voor de aanwezigen. Jongeren met een migratieachtergrond hebben vaak een minder goed ontwikkeld zakelijk netwerk, ook al zijn ze hoog opgeleid. Hierdoor komen ze minder snel aan een baan. Vooral in het Oosten van het land is dit een probleem. In de Randstad gaat dit veel beter.Laagdrempelige ontmoeting bij Rozet

Het is een laagdrempelige ontmoeting dat mede georganiseerd wordt door de gemeente, Rotary club Arnhem-Nijmegen, VitaNos en de Provincie Gelderland. Vertegenwoordigers van bedrijven kunnen zich ook aanmelden voor de bijeenkomst. De deuren gaan open om 18.00 uur en de bijeenkomst duurt tot ongeveer 20.30. uur. Entree is gratis.

Dakterras Rozet ook beschikbaar

De Picknick vindt plaats op dinsdag 16 april a.s. bij Rozet. Rozet stelt haar prachtige dakterras ter beschikking omdat zij achter maatschappelijk inclusie, diversiteit en ontmoeting staat. Het adres is Kortestraat 16 te Arnhem. Rozet is op loopafstand van station Arnhem Centraal, onder Rozet is ook een parkeergarage. 

Aanmelden kan via onderstaande link: Picknick Event

ReactiesRelated Articles

Bekende Turkse acteur komt naar Arnhem

De bekende Turkse acteur Erkan Kolcak Kostendil ook wel bekend als ‘Vartolu Sadettin’ komt zondag naar Arnhem voor een bezoek

3 redenen waarom Zula Cafe & Restaurant het zo goed doet

Zula Cafe & Restaurant doet het beter dan verwacht, blijkt uit onderzoek van de foodredactie. Het restaurant aan het Jhonny

Ophef na vondst illegaal vuurwerk bij 4 adressen in Schuytgraaf

Naar aanleiding van een melding van de moeder van een 11-jarige heeft de politie bij vier adressen in de Arnhemse