Hoogopgeleide jongeren met migratieachtergrond gaan netwerken bij Rozet

Hoogopgeleide jongeren met migratieachtergrond gaan netwerken bij Rozet

Dinsdag 16 april organiseert Arnhem Divers en Jong opnieuw de Picknick, een bijeenkomst waarbij hoogopgeleide jongeren met een migratieachtergrond en ondernemers en professionals elkaar ontmoeten. Volop netwerken dus met vertegenwoordigers van bedrijven of eigenaren van bedrijven die je anders nooit zou tegenkomen.

Nieuws over Arnhem

Het gaat niet om een banenmarkt, maar om een netwerk bijeenkomst met veel experts uit het bedrijfsleven. Zo zal Marcel Hielkema van (Scalabor) , burgemeester Marcouch en Toni Iniguez (OKA Arnhem) als gastspreker te horen zijn voor de aanwezigen. Jongeren met een migratieachtergrond hebben vaak een minder goed ontwikkeld zakelijk netwerk, ook al zijn ze hoog opgeleid. Hierdoor komen ze minder snel aan een baan. Vooral in het Oosten van het land is dit een probleem. In de Randstad gaat dit veel beter.



Laagdrempelige ontmoeting bij Rozet

Het is een laagdrempelige ontmoeting dat mede georganiseerd wordt door de gemeente, Rotary club Arnhem-Nijmegen, VitaNos en de Provincie Gelderland. Vertegenwoordigers van bedrijven kunnen zich ook aanmelden voor de bijeenkomst. De deuren gaan open om 18.00 uur en de bijeenkomst duurt tot ongeveer 20.30. uur. Entree is gratis.

Dakterras Rozet ook beschikbaar

De Picknick vindt plaats op dinsdag 16 april a.s. bij Rozet. Rozet stelt haar prachtige dakterras ter beschikking omdat zij achter maatschappelijk inclusie, diversiteit en ontmoeting staat. Het adres is Kortestraat 16 te Arnhem. Rozet is op loopafstand van station Arnhem Centraal, onder Rozet is ook een parkeergarage. 

Aanmelden kan via onderstaande link: Picknick Event



Related Articles

Arnhem in rouw na overlijden 13-jarige zoon familie Usta

Het zijn zware tijden voor DENK gemeenteraadslid Yıldırım Usta en zijn familie. Woensdagochtend overleed zijn 13-jarige zoon Ömer Usta in

Hond bijt politieagent in arm en laat niet los

Een bekende Arnhemse wijkagent heeft donderdag een pittige dag meegemaakt toen hij werd gebeten door een politiehond in zijn arm.

Arnhem krijgt een nieuwe Turkse lunchzaak in Presikhaaf

Iets meer dan een jaar geleden sloot Sofra de deuren in de binnenstad van Arnhem. Dit leidde tot een storm

Geverifieerd door MonsterInsights