Youssra (12) leest al beste voor in Arnhem

Youssra (12) leest al beste voor in Arnhem

Bibliotheek Arnhem organiseerde in samenwerking met Stichting PAS de negentiende editie van dit voorleesevenement. Ruim vijfhonderd leerlingen uit de groepen 7 en 8 van scholen uit Arnhem deden mee in verschillende voorrondes.



Burgemeester Marcouch aanwezig als jurylid


Uit de twee halve finales kwamen vijf finalisten, die vrijdag 24 mei 2019 in het Posttheater streden om de titel. Youssra Elhamri uit groep 8 van de Ibn-i Sina heeft de titel weten te behalen.
De juryleden, waar o.a. de burgemeester Ahmed Marcouch uit deel maakten, hebben de wisselbeker overhandigd aan de winnares van de basisschool Ibn-i Sina.

De finalisten krijgen de prijzen uit handen van burgemeester Marcouch

Basisschool Ibn-i Sina weer beste van Arnhem

Met deze overwinning is de basisschool Ibn-i Sina dit schooljaar voor de tweede keer tot de beste school in Arnhem geworden. De eerste keer had het betrekking op de scores van de eindtoets en nu gaat het om de titel beste voorlezer uit Arnhem.



Related Articles

Heb jij nog illegaal vuurwerk in huis? Dan is maandag jouw laatste kans

Het bezitten en vervoeren van vuurwerk is nog steeds verboden. Dus niet alleen het afsteken, wat sommige nog weleens vergeten.

Kiosk Velperplein krijgt een nieuwe eigenaar

De kiosk op het Velperplein krijgt een nieuwe eigenaar. 

Anonieme sponsor bezorgt Boxing by Kasap nieuwe sportkleding

Een anonieme sponsor heeft aan boks- en fitnesschool Boxing By Kasap nieuwe sportkleding bezorgd. Boxing By Kasap is zeer recent

Geverifieerd door MonsterInsights