Horecavergunning van bekende cafe definitief ingetrokken

Horecavergunning van bekende cafe definitief ingetrokken

De gemeente maakte vandaag bekend dat de vergunning van BAR 41 aan de Varkensstraat definitief is ingetrokken.

Eerder dit jaar, op 6 april, besloot burgemeester Marcouch na een geweldsincident de tent helemaal te sluiten. Toen was al duidelijk geworden dat de gemeente voornemens was om de vergunning in te trekken. Met het besluit van 29 mei 2019 is dit nu definitief geworden.Veilig uitgaansleven voor alle Arnhemmers

Burgemeester Marcouch nam natuurlijk niet zomaar een besluit. Vanwege een aantal geweldsincidenten besloot de burgervader van Arnhem om de bar te sluiten en de vergunning in te trekken. In een persverklaring zegt Marcouch het volgende hierover: “Het Korenkwartier is hét uitgaanscentrum van onze stad. Veel Arnhemmers komen daar met veel plezier naar toe. We moeten ons tot het uiterste inspannen om Arnhemmers en de bezoekers van onze stad een veilig uitgaansleven te bieden en foute ondernemers uit Arnhem te weren. Daarom heb ik besloten dat de zaak gesloten blijft en de vergunning definitief wordt ingetrokken.”Related Articles

Ramkraak bij juwelier in Velp mislukt vanwege zware beveiliging

Op donderdag 8 april, rond half vier ’s nachts, hebben onbekenden geprobeerd een juwelier in Velp leeg te plunderen. Het

FIFA-koning maakt bekende Arnhemmer af tijdens online duel

De redactie van HaberArnhem werd gisteren getipt over een clash tussen twee bekende Arnhemmers die online een FIFA 21 wedstrijd

Heel Gelderland massaal naar Duitsland voor veel goedkopere vuurwerk

Vandaag zijn ze in Duitsland begonnen met het verkopen van vuurwerk aan particulieren. Bij de Aldi’s en de Lidl’s van