Horecavergunning van bekende cafe definitief ingetrokken

Horecavergunning van bekende cafe definitief ingetrokken

De gemeente maakte vandaag bekend dat de vergunning van BAR 41 aan de Varkensstraat definitief is ingetrokken.

Eerder dit jaar, op 6 april, besloot burgemeester Marcouch na een geweldsincident de tent helemaal te sluiten. Toen was al duidelijk geworden dat de gemeente voornemens was om de vergunning in te trekken. Met het besluit van 29 mei 2019 is dit nu definitief geworden.Veilig uitgaansleven voor alle Arnhemmers

Burgemeester Marcouch nam natuurlijk niet zomaar een besluit. Vanwege een aantal geweldsincidenten besloot de burgervader van Arnhem om de bar te sluiten en de vergunning in te trekken. In een persverklaring zegt Marcouch het volgende hierover: “Het Korenkwartier is hét uitgaanscentrum van onze stad. Veel Arnhemmers komen daar met veel plezier naar toe. We moeten ons tot het uiterste inspannen om Arnhemmers en de bezoekers van onze stad een veilig uitgaansleven te bieden en foute ondernemers uit Arnhem te weren. Daarom heb ik besloten dat de zaak gesloten blijft en de vergunning definitief wordt ingetrokken.”

ReactiesRelated Articles

Eigenaar Arnhemse kledingzaak Halil Fashion overleden

De eigenaar van de Arnhemse kledingzaak Halil Fashion is vrijdagnacht overleden. Halil Duzgen (1952) overleed donderdagnacht en werd het bericht

Wonen aan de ‘Skyline’ van Arnhem nu echt mogelijk

VERKOOP PROJECT HIGH PARK ARNHEM GESTART!  Arnhem, 2 juli 2019Het is zover; de verkoop van de appartementen in het project High

Extra fietsparkeerplaatsen in centrum

Door ruim 350 extra fietsenstallingen te plaatsen aan de rand van het centrum maakt Arnhem het fietsers gemakkelijker en zorgt