Horecavergunning van bekende cafe definitief ingetrokken

Horecavergunning van bekende cafe definitief ingetrokken

De gemeente maakte vandaag bekend dat de vergunning van BAR 41 aan de Varkensstraat definitief is ingetrokken.

Eerder dit jaar, op 6 april, besloot burgemeester Marcouch na een geweldsincident de tent helemaal te sluiten. Toen was al duidelijk geworden dat de gemeente voornemens was om de vergunning in te trekken. Met het besluit van 29 mei 2019 is dit nu definitief geworden.Veilig uitgaansleven voor alle Arnhemmers

Burgemeester Marcouch nam natuurlijk niet zomaar een besluit. Vanwege een aantal geweldsincidenten besloot de burgervader van Arnhem om de bar te sluiten en de vergunning in te trekken. In een persverklaring zegt Marcouch het volgende hierover: “Het Korenkwartier is hét uitgaanscentrum van onze stad. Veel Arnhemmers komen daar met veel plezier naar toe. We moeten ons tot het uiterste inspannen om Arnhemmers en de bezoekers van onze stad een veilig uitgaansleven te bieden en foute ondernemers uit Arnhem te weren. Daarom heb ik besloten dat de zaak gesloten blijft en de vergunning definitief wordt ingetrokken.”

ReactiesRelated Articles

Koningsdag Arnhem 2015

Arnhem viert Koningsdag op zondag 26 april en maandag 27 april 2015. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Samen

Supermarkt in Arnhem stunt met 28.000 kilo aan watermeloenen

Hoe groter de ruimte des te groter de opslag, is een regel dat overal en altijd van toepassing is. De

Damla uit Arnhem zamelt geld in voor vluchtelingen Dunkerque

One man can change the world. Dat bewijst Damla maar weer, actief als jongerenwerker. De jonge dame doet er alles