‘Gestoorde’ vlogger Enzo Knol koopt verjaardagsauto van € 300.000,-

‘Gestoorde’ vlogger Enzo Knol koopt verjaardagsauto van € 300.000,-

Een van de bekendste en ‘gestoorde’ vlogger van Nederland, Enzo Knol, heeft een verjaardagsauto gekocht voor zichzelf. Natuurlijk maakte hij dit online bekend met een foto van de auto. Hij deelde het filmpje in de buurt van Assen, gesponsord in een Jhon Deere outfit. Inmiddels is het filmpje al 500.000 keer bekeken. (foto: screenshot youtube)

Afscheid van de Jeep Trackhawk

Enzo Knol was zaterdag jarig en nam afscheid van zijn andere dikke vette bak, de Jeep Trackhawk. Omdat hij genoeg kinderen online weet te strikken met allerlei onzin pakt hij duizenden euro’s aan Google Ads inkomsten per dag. De bekende vlogger heeft dus genoeg op zijn ING rekening (rijke tata’s hebben vaak een ING rekening) en laat dit ook vaak merken.

Lamborghini Urus van 300.000 euro

Zijn nieuwste aanwinst is dan ook een peperdure Lamborghini Urus`met massagestoelen met verschillende standen. Als je Enzo Knol ook na wilt doen en deze Lamborghini wilt bestellen moet je minstens € 274.844 euro op je bankrekening hebben. Ow ja! Dit is ook nog eens een vanaf prijs.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar?
App/Bel 06-1939 1275

De Lamborghini Urus is eigenlijk geen auto maar een monster met dikke velgen, binnenkant van carbon, en hightech koplampen. Mogelijk moet Enzo Knol ook, net als Wesley Sneijder, ook een kussen gebruiken omdat je anders verdwijnt in deze dikke bak. Grapje! Het valt best reuze mee.




Tags assigned to this article:
enzo knollamborghini urusnieuw auto enzo kno

Related Articles

Arnhemmers reageren hilarisch op boerka verbod

Youtuber Abdellatif ging in Arnhem in gesprek met bezoekers van de binnenstad en vroeg hun om een reactie naar aanleiding

Sibel: Van vakkenvuller in Presikhaaf naar strafrechtadvocaat in Utrecht

Sibel Önemli uit Arnhem is sinds februari 2018 als advocaat in dienst bij Ausma de Jong Advocaten in Utrecht. Velen

Willemeen, Luxor Live en Jacobiberg gaan samen verder in Pop Platform Arnhem

Jongerencentrum Willemeen, popcentrum Jacobiberg en poppodium Luxor Live werken sinds 2016 in het geheim aan een masterplan. Het doel: Arnhem

Geverifieerd door MonsterInsights