Imparator stunt met damesactie: shisha + drankje €10,-

Imparator stunt met damesactie: shisha + drankje €10,-

Cafe & Restaurant Imparator laat steeds meer van zich horen sinds de opening in de Arnhemse binnenstad. Het restaurant en cafe is net even anders dan de gevestigde orde met een Mediterrane keuken, speciale zitruimten en unieke vip-ruimten. Er is zelfs ook live muziek voor de liefhebbers in de weekenden.

250 prachtige zitplaatsen en 60 terrasstoelen

Met 250 zitplaatsen in de zaak en meer dan 60 zitplaatsen op het terras is het genieten van een heerlijk culinair etentje of shisha. De hoofdkok heeft meer dan 20 jaar ervaring. Arnhem en eigenlijk Gelderland is met de opening van het cafe en restaurant weer landelijk op de kaart gezet. Bezoekers uit de regio hoeven niet meer naar Amsterdam of Rotterdam te rijden voor een heerlijke maaltijd of lunch.

Damesactie: Shisa + drankje voor 10 euro

Het management van het bedrijf heeft zelfs een damesactie geintroduceerd om de dames alle ruimte en vrijheid te geven tijdens een gezellige avond of middag. Zo kunnen dames gebruik maken van een shisha + drankje actie voor maar tien euro. Meer info hierover kunt u vinden via een van de bedrijfspagina’s van Imparator.Speciale en unieke horeca interieur

Mocht je nog biet binnen geweest zijn? Dan is Imparator een aanrader om te bezoeken en het interieur van dichtbij te ervaren. Dankzij een speciale horeca interieur stylist is de hele inrichting op maat ontworpen en gemaakt. Daarom is Imparator ook zo uniek in Nederland.

De bezoekers zijn dan ook gecharmeerd van alle service en comfort bij Cafe & Restaurant Imparator. Meer info over Imparator kunt u vinden via Imparator Arnhem.

ReactiesRelated Articles

Extra fietsparkeerplaatsen in centrum

Door ruim 350 extra fietsenstallingen te plaatsen aan de rand van het centrum maakt Arnhem het fietsers gemakkelijker en zorgt

GastroWokkie (3 euro ) zal niet heel lang meer duren

Vorige week publiceerden we al een artikel over een aanstaande ‘Wok-oorlog’ in Arnhem, nadat Pide Center in Presikhaaf, behalve pide’s

Partijen in Arnhem willen af van uitsterfbeleid voor coffeeshops

D66, SP, Groenlinks en de Partij voor de Dieren in Arnhem willen het uitsterfbeleid voor coffeeshops in Arnhem afschaffen. Een