Imparator stunt met damesactie: shisha + drankje €10,-

Imparator stunt met damesactie: shisha + drankje €10,-

Cafe & Restaurant Imparator laat steeds meer van zich horen sinds de opening in de Arnhemse binnenstad. Het restaurant en cafe is net even anders dan de gevestigde orde met een Mediterrane keuken, speciale zitruimten en unieke vip-ruimten. Er is zelfs ook live muziek voor de liefhebbers in de weekenden.

250 prachtige zitplaatsen en 60 terrasstoelen

Met 250 zitplaatsen in de zaak en meer dan 60 zitplaatsen op het terras is het genieten van een heerlijk culinair etentje of shisha. De hoofdkok heeft meer dan 20 jaar ervaring. Arnhem en eigenlijk Gelderland is met de opening van het cafe en restaurant weer landelijk op de kaart gezet. Bezoekers uit de regio hoeven niet meer naar Amsterdam of Rotterdam te rijden voor een heerlijke maaltijd of lunch.

Damesactie: Shisa + drankje voor 10 euro

Het management van het bedrijf heeft zelfs een damesactie geintroduceerd om de dames alle ruimte en vrijheid te geven tijdens een gezellige avond of middag. Zo kunnen dames gebruik maken van een shisha + drankje actie voor maar tien euro. Meer info hierover kunt u vinden via een van de bedrijfspagina’s van Imparator.Speciale en unieke horeca interieur

Mocht je nog biet binnen geweest zijn? Dan is Imparator een aanrader om te bezoeken en het interieur van dichtbij te ervaren. Dankzij een speciale horeca interieur stylist is de hele inrichting op maat ontworpen en gemaakt. Daarom is Imparator ook zo uniek in Nederland.

De bezoekers zijn dan ook gecharmeerd van alle service en comfort bij Cafe & Restaurant Imparator. Meer info over Imparator kunt u vinden via Imparator Arnhem.

ReactiesRelated Articles

‘Corona maakt pijnlijk duidelijk dat kwetsbare wijken nog kwetsbaarder worden’

Geen Marcouch en geen receptie in een volle Eusebiuskerk, maar een videoboodschap van burgemeester Ahmed Marcouch tijdens zijn traditionele nieuwjaarsboodschap

Vooral Arnhemmers hebben baat bij Turkse supermarktenoorlog

De komst van de Turkse supermarkt Guven aan de honingkamp in Presikhaaf is inmiddels een feit. Het bedrijf is bezig

Veel interesse voor Turkse solidariteitsavond van Evital in Duiven

In Duiven werd afgelopen zaterdag een Turkse solidariteitsavond georganiseerd door Gülay Daymaz en Hava Polat van Evital Thuiszorg uit Arnhem. In