Leonid Slutskiy nu echt weg bij Vitesse

Leonid Slutskiy nu echt weg bij Vitesse

Na de nederlaag tegen sc Heerenveen heeft Leonid Slutskiy zijn functie als hoofdtrainer per direct neergelegd. Ook assistent-trainers Oleg Yarovinskiy, Vasily Berezutskiy en Alexey Berezutskiy vertrekken bij Vitesse. De club beraadt zich de komende dagen over de invulling van de staf.

Technisch directeur Mo Allach over het vertrek van Leonid Slutskiy: “Leonid heeft alles gegeven voor Vitesse. Hij ging door het vuur voor onze club en het team. Daarom betreur ik het ten zeerste dat hij de situatie niet heeft kunnen kantelen. Ik respecteer zijn beslissing en wens hem veel succes in zijn verdere carrière.”

Leonid Slutskiy: “Ik heb er alles aan gedaan om het tij te keren, maar helaas moet ik concluderen dat het mij niet lukt. Op dat moment moet je denken aan de club en de supporters. Daarom kan ik niet anders dan deze beslissing nemen. De club heeft iemand anders nodig die de zaak weer op de rit kan krijgen. Het was een fantastische tijd in Arnhem, maar ook dit hoort bij het voetbal.”

Vitesse bedankt Slutskiy, Yarovinskiy, Vasily Berezutskiy en Alexey Berezutskiy voor hun tomeloze inzet voor de club en wenst hen het allerbeste.



Related Articles

Nieuwe beelden bizarre achtervolging in Arnhem, de agent klemt en slaat erop los

Na een tip van de omstanders gaan de agenten op zoek. Een bizarre achtervolging vanaf de A12 eindigde in winkelcentrum

BMV Makelaars: Hoogste aantal woningen verkocht in vier jaar

ARNHEM – De verkoopdynamiek bereikt in de gemeente Arnhem een hoogtepunt. In het vierde kwartaal van 2020 zijn de meeste

Marcouch: ‘Ik begrijp dat je toch een hoop mensen lastig valt’

Burgemeester Marcouch van Arnhem heeft recent ook kennisgemaakt met treitervlogger Keizer en Zo. De bekende vlogger maakt filmpjes op de

Geverifieerd door MonsterInsights