Bij deze ESSO moet je echt goed opletten

Bij deze ESSO moet je echt goed opletten

Bij de ESSO-vestiging in Arnhem-Zuid hebben ze een creatieve manier ‘bedacht’ om extra centjes te verdienen per liter. Het gaat op een bijzondere manier waardoor het niet voor iedereen opvalt. Je moet echt goed opletten wil je je weten hoe ze bij ESSO meer kosten berekenen per liter dan wat buiten staat aangegeven.

Het bedrag als je gaat tanken is opeens hoger
Het bedrag dat langs de weg zichtbaar is, is veel lager

Prijzen opeens veel duurder als je gaat tanken

De prijzen bij ESSO veranderen als je gaat tanken in de nachtelijke uren, zonder dat het bekend wordt gemaakt. De bekende tankstation in Arnhem-Zuid, die 24 uur open is, vraagt na 0.00 uur 3 cent extra per liter op een onopvallende manier. De redactie van de Arnhemse nieuwsblog Haber Arnhem kreeg hier een melding over. Op de foto’s, die gelijktijdig zijn gemaakt, is dit ook duidelijk te zien.

Boze reacties over 3 cent verhoging per liter

Dinsdag was het weer raak bij de ESSO toen meerdere klanten klaagden over misleidende prijzen. De klanten waren het er niet mee eens dat je aan de kassa 3 cent per liter meer moest betalen dan buiten werd gecommuniceerd. Vol ongeloof gingen de klanten de discussie aan met de kassamedewerker. ‘Niks aan te doen. Geen tijd gehad. En uw reactie is niet rechtsgeldig.’, aldus de medewerker van ESSO aan klanten die het er niet mee eens waren.Een van de boze klanten merkte op dat het vervelend is om dit pas bij de kassa te constateren. ‘Het is niet net als een pak melk die je terugbrengt bij de supermarkt. Je wordt nu gedwongen om te betalen terwijl ESSO je naait.’

Of dit beleid is of een foutje van de ESSO is vooralsnog niet bekend. Indien we een reactie krijgen van ESSO zullen we dat hieronder ook toevoegen.

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhems nieuwsesso arnhemnieuws arnhemtanken esso

Related Articles

Barlas Döner staat tijdens Koningsdag op een andere locatie

Barlas Döner maakt bekend dat het tijdens Koningsdag niet op de locatie zal staan waar het altijd staat op de donderdag

Nederlands-Turkse Kader Çelik opent eigen advocatenkantoor

Kader Çelik heeft sinds begin februari haar eigen advocatenkantoor geopend in Nijmegen. De Nederlands Turkse Çelik spreekt ook vloeiend Turks. Ook

Malburgen weer bovenaan met woninginbraken

De politie kwam met een persbericht via social media inzake het aantal woninginbraken in Arnhem-Zuid. In totaal ging het in