Herken jij deze ‘amateur’ overvallers, bel dan de politie?

Herken jij deze ‘amateur’ overvallers, bel dan de politie?

Nog steeds zijn de amateurovervallers van de overvallen bij twee Arnhemse cafetaria’s niet opgepakt door de politie. Hoewel niet bekend is of het om dezelfde daders gaat, zijn er opvallend veel overeenkomsten tussen beide incidenten. (foto: Screenshot youtube)Meer dan 20 tips over outfit

Dit leverde ook een paar weken geleden meer dan 20 tips op over de outfit van de overvallers die alles behalve professioneel waren. De bekende eigenaar van de Arnhemse snackbar was ondanks zijn oude jaren instaat om de twee overvallers vakkundig uit zijn zaak te duwen. Nadat hij viel werd hij pas nagetrapt door een van de overvallers.

Geen geld uit de kassa gehaald

Opvallend is wel dat de overvallers, daarna meteen wegrenden, en niet naar binnen om snel geld te stelen. Wisten deze overvallers van Arnhemse snackbars dat veel bestellingen online tegenwoordig worden betaald? Zo ja! Waarom dan een amateur overval? Deze en andere vragen kunnen pas een antwoord krijgen als er meer informatie is over de overvallers. Weet jij meer, of ken je de daders? Neem dan direct contact op met de politie.

ReactiesRelated Articles

Wanneer moeten de politiebureaus open? Laat uw stem horen

De politie regio IJsselwaarden doet onderzoek naar de openingstijden van de politiebureaus in haar gebied. Reacties

Wijkagenten direct af op melding man met slijptol

De wijkagenten Yilmaz en Anne van de Arnhemse wijk Presikhaaf kregen zondagochtend wel een hele bijzondere melding over een man

Ramkraak bij juwelier in Velp mislukt vanwege zware beveiliging

Op donderdag 8 april, rond half vier ’s nachts, hebben onbekenden geprobeerd een juwelier in Velp leeg te plunderen. Het