Herken jij deze ‘amateur’ overvallers, bel dan de politie?

Herken jij deze ‘amateur’ overvallers, bel dan de politie?

Nog steeds zijn de amateurovervallers van de overvallen bij twee Arnhemse cafetaria’s niet opgepakt door de politie. Hoewel niet bekend is of het om dezelfde daders gaat, zijn er opvallend veel overeenkomsten tussen beide incidenten. (foto: Screenshot youtube)Meer dan 20 tips over outfit

Dit leverde ook een paar weken geleden meer dan 20 tips op over de outfit van de overvallers die alles behalve professioneel waren. De bekende eigenaar van de Arnhemse snackbar was ondanks zijn oude jaren instaat om de twee overvallers vakkundig uit zijn zaak te duwen. Nadat hij viel werd hij pas nagetrapt door een van de overvallers.

Geen geld uit de kassa gehaald

Opvallend is wel dat de overvallers, daarna meteen wegrenden, en niet naar binnen om snel geld te stelen. Wisten deze overvallers van Arnhemse snackbars dat veel bestellingen online tegenwoordig worden betaald? Zo ja! Waarom dan een amateur overval? Deze en andere vragen kunnen pas een antwoord krijgen als er meer informatie is over de overvallers. Weet jij meer, of ken je de daders? Neem dan direct contact op met de politie.

ReactiesRelated Articles

Thuisleren krijgt een ander dimensie met kleuterjuf Arnhem

Kleuterjuf Arnhem is een ware fenomeen aan het worden op instagram. Deze Arnhemse juf deelt elke dag filmpjes en foto’s

Veysel Eroğlu nieuwe voorzitter van Turks Platform Arnhem

Veysel Eroğlu is de nieuwe voorzitter van Turks Platform Arnhem. Deze bekende Arnhemmer neemt het roer over van Ibrahim Gunay.

Nederlands Openluchtmuseum komende vijf seizoenen maatschappelijk partner Vitesse

Het Nederlands Openluchtmuseum is de komende vijf seizoenen maatschappelijk partner van Vitesse. Het in Arnhem gevestigde museum gaat samen met