Herken jij deze ‘amateur’ overvallers, bel dan de politie?

Herken jij deze ‘amateur’ overvallers, bel dan de politie?

Nog steeds zijn de amateurovervallers van de overvallen bij twee Arnhemse cafetaria’s niet opgepakt door de politie. Hoewel niet bekend is of het om dezelfde daders gaat, zijn er opvallend veel overeenkomsten tussen beide incidenten. (foto: Screenshot youtube)Meer dan 20 tips over outfit

Dit leverde ook een paar weken geleden meer dan 20 tips op over de outfit van de overvallers die alles behalve professioneel waren. De bekende eigenaar van de Arnhemse snackbar was ondanks zijn oude jaren instaat om de twee overvallers vakkundig uit zijn zaak te duwen. Nadat hij viel werd hij pas nagetrapt door een van de overvallers.

Geen geld uit de kassa gehaald

Opvallend is wel dat de overvallers, daarna meteen wegrenden, en niet naar binnen om snel geld te stelen. Wisten deze overvallers van Arnhemse snackbars dat veel bestellingen online tegenwoordig worden betaald? Zo ja! Waarom dan een amateur overval? Deze en andere vragen kunnen pas een antwoord krijgen als er meer informatie is over de overvallers. Weet jij meer, of ken je de daders? Neem dan direct contact op met de politie.Related Articles

Indrukwekkende beelden tijdens afscheid 15-jarige Erdem

Bijna duizend mensen kwamen dinsdagmiddag naar de Turkse moskee in Ede om de 15-jarige Erdem Kara te herdenken. Erdem overleed

Mustafa Sandal, Yekpare en Altın Gün binnenkort in Arnhem

Musis Stadstheater in Arnhem draagt steeds meer een steentje bij om een programma te lanceren waar de hele stad wat

Bekende Turks-Nederlandse zanger met kapper gespot bij Nusr-Et Istanbul

De bekende Turks-Nederlandse zanger is gespot bij een ultra luxe en bekende steakhouse in Istanbul. Ook zat zijn kapper aan

Geverifieerd door MonsterInsights