Marcouch bedankt Frankie, Berkay en Mo na oppakken verdachten

Marcouch bedankt Frankie, Berkay en Mo na oppakken verdachten

Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft samen met de Arnhemse wijkagent Jeroen eergisteren bloemen gebracht aan de heren die snel handelden toen ze een knal in de wijk hoorden.

De heren hebben mogelijk de daders van de veel geplaagde autobranden in Arnhem met een snelle tip laten oppakken door de Arnhemse politie. Marcouch bracht dit bericht zelf naar buiten, door via social media de heren te bedanken hun handelingen.Oplettende bewoner reageert snel naar knal

Een oplettende wijkbewoner heeft eergisteren na een knal direct actie ondernomen. Hij spoedde zich naar buiten, net voor het slapen, en zag hoe een auto in brand stond. Hij kon nog net het kenteken van de wegrijdende auto noteren en had ook een signalement voor de agenten. De politie zette een succesvolle achtervolging in en wist de daders op te pakken. Twee andere mannen die de knal ook hoorden, belden ook direct met de politie.

Marcouch is trots op de heren na hun heldendaad

Marcouch was trots op de heren en hun heldendaad: ‘De autobranden zijn een plaag voor Arnhem. Het gebeurt in Gelderland vaak, laf en sneaky. Het is een drama voor de eigenaar en schrikbarend voor de buurt. Het zijn voor de politie ook moeilijk op te lossen delicten.’

De heren die na de knal de verdachte situatie kenbaar maakten aan de politie vonden hun eigen handelen heel gewon: ‘We leven toch samen, dit is wat wij kunnen doen.’ Burgemeester Marcouch vervolgde verder: ‘Beste mensen, vervul uw goede voornemens. Hoort of ziet u iets vreemds?, grijp uw kans en kijk goed. Probeer een signalement te onthouden en bel de politie.Related Articles

Kilo’s met luxe Belgische bonbons gebracht naar Arnhem

Een Arnhemse delegatie is onlangs gespot in Brussel. Een verslaggever van HaberArnhem kwam heel toevallig Elsweide-bestuurslid en blockchain-expert Hakan Köprülü

Gaat Vitesse Europa in zonder een nieuwe shirtsponsor?

Vitesse mag weer Europa in na de 0-2 overwinning  op AZ in de Bekerfinale. Iedereen was hier dan ook heel

Vuurwapengevaarlijke Luciano D. en nog een man ontsnapt uit TBS kliniek

Twee mannen zijn dinsdagavond rond 21:00 uur ontsnapt uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen. Niet ver van Arnhem dus.

Geverifieerd door MonsterInsights