Veel irritatie bij Intratuin vanwege ‘gedwongen pinnen’

Veel irritatie bij Intratuin vanwege ‘gedwongen pinnen’

Volgens een boze klant van Intratuin is de vestiging in Arnhem (Presikhaaf) illegaal bezig door klanten gedwongen te laten pinnen.

Hevige discussie aan de kassa
Zaterdagmiddag was er een hevige discussie in de rij toen een klant zijn ergernis uitte over het beleid van Intratuin. ‘Je wordt gedwongen om te pinnen, dit is niet wettig. Bij de ingang hangt er ‘een lullig klein A5’je’ waar dit op staat en verwacht men dat je dat ziet.’

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? Info@ HaberArnhem.nl

Wij kunnen er ook niks aan doen’
De medewerkers van Intratuin waren verbaasd en reageerden alles behalve empatisch naar de boze klant. ‘Wij kunnen er ook niks aan doen, het is van bovenaf bepaald.’ De klant in kwestie was woedend en maakte dit ook duidelijk aan de aanwezigen. ‘Wat moet ik dan met mijn wettige betaalmiddel? (Contant geld) Is dat opeens niks waard omdat ze dat bij Intratuin zo bepalen?De man in kwestie kreeg bijval van veel klanten die het ook een ‘probleem’ vonden. Of ze nu bij Intratuin hier wat aan gaan doen is nog even afwachten. Volgens juristen kan dit ook niet zomaar! De Intratuin kan niet eigenhandig bepalen dat men geen contant geld wilt. Het is juist vreemd als je dan ziet hoe ongeorganiseerd mensen in de zaak, de regels verwaarlozen door plantenbakken aan te raken en geen anderhalve meter afstand houden. Ook is niet bekend of de gemeente hier van op de hoogte is.

Reacties


Related Articles

Enorme hennepveld ontdekt in Arnhem-Zuid

Velen wisten het nog niet, maar een toevallige passant in Arnhem-Zuid kwam een enorme hennepveld tegen in de Arnhemse wijk

Arnhemse wijk Presikhaaf krijgt twee nieuwe shisha lounges

Het gaat goed met shisha lounge cafe’s in Arnhem. De stad kent een enorme groei aan shisha lounge cafe’s waar

Arnhemmer en bekende violist Tata Mirando (Nello) begraven onder grote belangstelling

Er was veel belangstelling voor de uitvaart van Arnhemmer en violist Tata Mirando, ook wel bekend als Nello Weis. De