Nehir Karacabay is een expert in natuurlijke wenkbrauwen

Nehir Karacabay is een expert in natuurlijke wenkbrauwen

De Turks Nederlandse Permanent Make Up Artist Nehir Karacabay uit Arnhem is een expert op het gebied van natuurlijke wenkbrauwen. Dit zeggen wij natuurlijk niet zomaar als glamour redactie van nieuwsblog Haber Arnhem. (Foto: instagram)

60.000 anderen zien dit ook per maand

Veel vraag naar Nehir Karacabay
MP Brows grondlegger Nehir Karacabay is nu al volgeboekt tot eind oktober, blijkt uit de online agenda van MP Brows. En in 2018 was ze nog de beste en won ze de LTL Ombré Eyebrow award in Munchen. Zelfs RTL is onlangs nog in Oosterbeek langs geweest voor een televisie opname.

Behandeling heeft ook veel voordelen
Behalve dat de dames veel mooier worden na een bezoek aan MP Brows, heeft zo een behandeling ook veel voordelen. De Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Voor de mannen onder ons die hier niets van begrijpen: Het is vergelijkbaar met een Mercedes auto, maar dan een AMG variant, die niet iedereen zomaar kan bewerken.



Speciale techniek voor wenkbrauwen
Bij MP Brows voeren ze een speciale techniek toe waardoor het lijkt alsof wenkbrauwen ‘standaard’ met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Het voordeel is dat het geschikt is voor alle huidtypen en dat het gewoon 1,5 tot 2 jaar meegaat.

Voor dames die twijfelen of meer info willen verwijzen we naar de insta-pagina van MP Brows. De huid wordt namelijk niet beschadigd en je hebt bijna geen last van zwellingen op je huid. Check ook de foto’s van de dame’s of bekijk onderstaande filmpje van MP Brows om te zien hoe deskunig alles wordt uitgevoerd.



Related Articles

En opeens waren ze in Milaan tijdens een voetbalwedstrijd

Wie kent ze niet? Voormalig schnitzelkoning van Arnhem Oguzhan Bozdag en ex-zaalvoetballer Yasin Köylü (AFC GenerAlex) waren onlangs in Milaan.

Politie doet onderzoek naar dode man in woning in Huissen

Vrijdagavond is er een dode man gevonden in een woning aan de Paalsteen in Huissen.

VUE Arnhem verbaasd over niet nakomen afspraken met HABERArnhem

VUE Arnhem is verbaasd over het door ons gepubliceerde persbericht over het niet verkrijgen van de vrijkaarten naar aanleiding van

Geverifieerd door MonsterInsights