Overval in Arnhem-Zuid blijkt geen overval te zijn

Overval in Arnhem-Zuid blijkt geen overval te zijn

Bij een gewapende overval, eergisteren in Arnhem-Zuid, op een woning aan de Ratelaarstraat is de bewoonster gewond geraakt bleek uit een politiebericht. Volgens omwonenden blijkt er toch meer aan de hand te zijn.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Geen overval maar een mislukte ripdeal

Anonieme bronnen uit de wijk melden dat er sprake is van een mislukte ripdeal. ‘Er zijn meerdere panden in de wijk die functioneren als ‘drugspand’ voor dit soort handelingen.’, aldus een buurtbewoner die niet bij naam genoemd wilde worden. De drie verdachten waren daar niet toevallig, maar juist vanwege een transactie die op locatie zou plaatsvinden. Om onduidelijke redenen ging de deal niet rond, waardoor de verdachten alsnog met heel veel geweld geld hebben meegenomen.

Verklaring politie inzake overval

In een verklaring van de politie staat het volgende: ‘Drie gemaskerde mannen drongen gister avond op 13-06-2020  rond 23.30 uur de woning binnen en bedreigde de aanwezigen met een wapen. De bewoonster verzette zich en raakte daarbij lichtgewond. Tijdens de overval is de aanwezige man beperkt in zijn vrijheid.’ De politie is nog wel op zoek naar getuigen en andere die meer informatie hebben.

Politie gaat woningen langs
Inmiddels is de politie een buurtonderzoek gestart en worden alle buren ondervraagd of men meer informatie heeft. Maandagochtend kregen de eerste omwonenden bezoek van de politie voor meer informatie.

De bewoonster van de woning verzette zich enorm bij ‘de overval’ en raakte ook gewond. De verdachte mannen zijn met een buit vertrokken. Wat het exacte bedrag is werd niet bekend gemaakt. Niet officiële bronnen melden dat het gaat om een bedrag van 5000 euro.Reacties


Tags assigned to this article:
arnhems nieuwsArnhems niruwsnieuwsRipdealRipfesl

Related Articles

WhatsAppberichten voor moord Peter R. de Vries bekend gemaakt

De rechter heeft gisteren bekend gemaakt hoe gruwelijk de berichten zijn, die de verdachten voor de moord op Peter R.

Kantoorgebouw van ca. 1.500 m² verkocht

DUIVEN – Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens Vivare het pand aan de Visserlaan 1 te Duiven verkocht

Parkeergarage Arnhem Centraal tijdelijk buiten gebruik

Door een grote, gecompliceerde stroomstoring is parkeergarage Arnhem Centraal tijdelijk buiten gebruik. Reacties