Olympisch kampioen ontvangt judoboek van Hester Hoogland

Olympisch kampioen ontvangt judoboek van Hester Hoogland

Hester Hoogland geeft al jarenlang judoles  aan de jeugd bij Budo Sport Arnhem. Afgelopen jaren heb ze samen met een collega judolaraar (Niels Huneker) en een illustrator (Petra Heezen) een boek geschreven voor de judo jeugd. (Foto: Hester Hoogland)

Judoboek interessant voor iedereen
Maar ook voor de trainers en ouders van deze doelgroep is het boek superinteressant. Het boek is geschreven om de kinderen te helpen ontdekken hoe de basis van judo nou precies in elkaar zit. Trainers kunnen het boek goed gebruiken, want de kinderen moeten stickers sparen om het boek compleet te krijgen. Een trainer kan deze stickers inzetten tijdens de les, door bijvoorbeeld een goede les te belonen. 

Health, Face en body


Mark Huizinga ook enthousiast
Mark Huizinga (Olympisch kampioen judo) was ook enthousiast over het idee van het boek. Hij heeft een prachtig voorwoord geschreven. Gister heeft Mark van ons een exemplaar ontvangen.

Handig voor iedereen met of zonder Judo
De lezer wordt meegenomen in de wereld van het judo door Ishana, Job, Aniek, en Anthony. Deze vier judoka’s vertellen kinderen en ouders kort en duidelijk over de basis van het judo. Ze geven antwoord op vragen als: is judo nu een vechtsport of een verdedigingssport? Hoe oud is judo eigenlijk en wat wordt er bedoelt met judo-etiquette?  

Talloze kleurrijke tekeningen worden afgewisseld met afbeeldingen van technieken en andere judohandelingen zonder kleur. Daar kan een sticker geplakt worden. Die stickers krijgt (verdient) de judoka voor bijvoorbeeld een fijne les, of wanneer een bepaalde techniek eindelijk lukt, of als een judoka een eerste wedstrijd heeft gedaan.  

Meer info via judoboek.nl

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Related Articles

SP Arnhem: Onterechte boetes bijstand moeten teruggedraaid worden

Chris Lenting, fractievoorzitter van de SP in Arnhem, reageerde via een blog op alle kritiek over onterechte boetes bij de

DENK-leider Tunahan Kuzu komt donderdag naar Arnhem

DENK-leider Tunahan Kuzu komt donderdag 23 februari naar Arnhem voor een campagnebijeenkomst met Arnhemmers in verband met de Tweede Kamerverkiezingen

Turkish Lion Gurhan Degirmenci brengt bezoek aan restaurant Rijnmozaik

De bekende kickbokser Gurhan Degirmenci was onlangs in Arnhem waar hij een bezoek bracht aan restaurant Rijnmozaik. De bekende vechter

Geverifieerd door MonsterInsights