24-jarige man blundert met 500.000 euro in auto

24-jarige man blundert met 500.000 euro in auto

Een 24-jarige man uit Doetinchem heeft de blunder van zijn leven gemaakt door alle aandacht te trekken van de verkeerspolitie op de A50. De jongeman in kwestie reed met meer dan 30 kilometer te hard en werd aan de kant gezet. Hij had ook geen Flitsmeister aan staan. (Foto: pixabay)

Toevallig gespot door agenten

In de buurt van Heelsum werd de man gespot door agenten. Toen hij met meer dan 30 kilometer aan de kant werd gezet kreeg de 24-jarige Doetinchemmer een bekeuring voor te hard rijden. Diverse bronnen melden dat een van de agenten een verborgen ruimte zag of herkende in de auto. Na een korte onderzoek werd de ruimte geopend en kwamen de agenten 500.000 euro aan euro’s tegen in grote tassen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Welke crimineel transporteert 500.000 euro?

Als je denkt dat Sinterklaas nog bestaat, dan geloof je ook datgene wat hier boven staat. Welke crimineel transporteert 500.000 euro met een gast die alles doet om op te vallen. Tenzij de agenten getipt zijn door derden. Tenzij de criminele ‘superboeren’ heel na├»ef zijn.

Twee andere verdachten ook direct aangehouden

Opvallend genoeg werd de woning van de 24-jarige later ook bezocht door de politie. Dit gebeurde aan de Colijnlaan in Doetinchem waar de politie een andere man zag, ook met grote tassen. De man reed net weg toen de agenten kwamen aanrijden. Toen deze auto aan de kant werd gezet, werden twee Doetinchemmers van 21 jaar aangehouden omdat ze voor bijna voor 150.000 euro aan Zwitserse Franken bij zich hadden.Related Articles

Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

De 16-jarige Danielle is sinds vrijdag spoorloos verdwenen en wordt gezocht door de politie. Danielle is voor het laatst gezien

Recherche maakt doodsoorzaak overleden vrouw in Presikhaaf bekend

Uit het onderzoek naar de doodsoorzaak van de dode vrouw, die afgelopen woensdag werd aangetroffen bij een speeltuin in Arnhem,

Hommelseweg mede aantrekkelijk vanwege Turkse ondernemers

Het zal natuurlijk geen toeval zijn dat de Hommelstraat en de Hommelseweg zo aantrekkelijk blijft voor bezoekers.

Geverifieerd door MonsterInsights