Weer een drugsdealer minder in Arnhem door oplettende wijkagent

Weer een drugsdealer minder in Arnhem door oplettende wijkagent

In het kader van actieproject Schoon, Heel & Veilig is de politie in Arnhem druk bezig met het schoonvegen van de Arnhemse straten. Sinds de komst van burgemeester Ahmed Marcouch is dit ook overal in de stad zichtbaar.

Wandlamp of buitenlamp kopen

Drugsdealer aangehouden in Spijkerkwartier

Superwijkagent Frank Daeseleer maakte vandaag melding van een arrestatie van een drugsdealer in ’t Spijkerkwartier. ‘Na een aandachtsvestiging van ons, werd afgelopen nacht door een collega weer een drugsdealer in de wijk aangehouden.’, aldus Daeseleer via social media.

Gearresteerde drugsdealer is geen grote vis

De drugsdealer was geen grote vis bleek tijdens zijn aanhouding. Deze ‘drugsdealer’ reed in een Citroen C1 en had 700 euro aan contant geld op zak. Mogelijk ging het om een drugskoerier in opleiding. Behalve 700 euro aan contant geld kwamen de agenten ook drie zakjes coke, twee smartphones en een zakje wiet tegen.

De dader is aangehouden en zal waarschijnlijk moeten uitleggen waarom hij een paar gram coke bij zich had. Alle andere ‘goederen’ zijn tenslotte niet illegaal, als hij een goed verhaal heeft en kan aantonen hoe hij aan het bedrag kwam.

Later meer….



Related Articles

Groenlinks: Teken nu voor referendum Stadsblokken-Meinerswijk!

tadsblokken-Meinerswijk is een uiterwaardengebied midden in Arnhem. Stop de bouwplannen voor een woonwijk in dit groene hart van de stad.

850.000 euro extra inkomsten met nieuwe scanauto voor gemeente

De parkeerticket in Arnhem is sinds kort officieel verdwenen sinds de introductie van het kentekenparkeren en de scanauto. Alleen het

Ongeneselijke Brent (8) wil zoveel mogelijk kaarten op zijn laatste verjaardag

De wens van de 8-jarige Brent is om zoveel mogelijk kaarten te ontvangen op zijn laatste verjaardag.

Geverifieerd door MonsterInsights