Weer een drugsdealer minder in Arnhem door oplettende wijkagent

Weer een drugsdealer minder in Arnhem door oplettende wijkagent

In het kader van actieproject Schoon, Heel & Veilig is de politie in Arnhem druk bezig met het schoonvegen van de Arnhemse straten. Sinds de komst van burgemeester Ahmed Marcouch is dit ook overal in de stad zichtbaar.

Wandlamp of buitenlamp kopen

Drugsdealer aangehouden in Spijkerkwartier

Superwijkagent Frank Daeseleer maakte vandaag melding van een arrestatie van een drugsdealer in ’t Spijkerkwartier. ‘Na een aandachtsvestiging van ons, werd afgelopen nacht door een collega weer een drugsdealer in de wijk aangehouden.’, aldus Daeseleer via social media.

Gearresteerde drugsdealer is geen grote vis

De drugsdealer was geen grote vis bleek tijdens zijn aanhouding. Deze ‘drugsdealer’ reed in een Citroen C1 en had 700 euro aan contant geld op zak. Mogelijk ging het om een drugskoerier in opleiding. Behalve 700 euro aan contant geld kwamen de agenten ook drie zakjes coke, twee smartphones en een zakje wiet tegen.

De dader is aangehouden en zal waarschijnlijk moeten uitleggen waarom hij een paar gram coke bij zich had. Alle andere ‘goederen’ zijn tenslotte niet illegaal, als hij een goed verhaal heeft en kan aantonen hoe hij aan het bedrag kwam.

Later meer….

ReactiesRelated Articles

Vice-voorzitter grote Turkse partij komt naar Arnhem

De vice-voorzitter van de MHP, Semih Yalcin, komt naar Arnhem voor een gesprek met de Turkse achterban. In het kader

Bekende Arnhemmers bijeen tijdens bijzondere iftar-diner

Veel bekende Arnhemmers en ondernemers waren zaterdag bijeen gekomen voor een iftar-diner bij restaurant @ Eat in Duiven. De avond

Onderscheiding voor Turkse ondernemer in Arnhem met meeste medewerkers

De Turkse Ondernemers Vereniging, TOV Arnhem, heeft donderdagavond tijdens een drukbezochte nieuwjaarsrecepetie verschillende prijzen uitgereikt aan interessante ondernemers uit de