Ook zonnestudio Elderveld baalt dat ze niet open mogen

Ook zonnestudio Elderveld baalt dat ze niet open mogen

Bij Zonnestudio Elderveld waren ze eerst blij dat de maatregelen met betrekking tot de lockdown zouden worden opgeheven. Die blijdschap duurde niet heel lang toen dinsdagavond een mailtje binnenkwam met een update voor zonnestudio’s. (Afbeelding van Jung Pak via Pixabay)

Ook zware tijden voor Zonnestudio Elderveld

De zonnenstudio Elderveld maakt zware tijden mee vanwege uiteenlopende redenen. Het bedrijf moest maandenlang dicht vanwege een heftige brand bij de buren (Eetcafe Sofram) en kon daarna niet zomaar meteen open. Net voor de opening kwam de overheid met strenge lockdown maatregelen en werd de opening weer uitgesteld.

Ook hier kunt u zichtbaar zijn?

Veel mensen snappen niets meer van bizarre lockdown regels

Eens sprankje hoop was er nog afgelopen week toen de maatregelen deels opgeheven zouden worden. Helaas voor zonnestudio Elderveld was dat weer geen goed nieuws en mocht het bedrijf niet open. Veel mensen snappen er niets meer van, omdat je wel naar de kapper mag en ook gewoon naar de supermarkt kunt gaan. Terwijl ze bij Zonnestudio Elderveld rekening houden met alle richtlijnen van het RIVM.

Wel kun je bij de Zonnestudio in Elderveld langs voor trendy kleding en leuke sieraden. Veel Arnhemmers steunen de zonnestudio ook, net als andere lokale bedrijven, door wel andere producten te kopen om in deze barre tijden te overleven. En met een medische doktersverklaring is er wel een mogelijkheid om te kunnen zonnen. Maar daar kom je dus niet zomaar voor in aanmerking als je geen klachten hebt.

ReactiesRelated Articles

Tevreden met de bomen in Arnhem of klachten?

Alle Arnhemmers kunnen voortaan meepraten over het nieuwe bomenbeleid in de stad. Je kunt zelf bepalen hoe of wanneer je

Schoonmaakbedrijf Antonio op zoek naar nieuwe medewerkers

Schoonmaakbedrijf Antonio is per direct op zoek naar nieuwe medewerkers. Het succesvolle familiebedrijf van de bekende Arnhemmer Toni Iñiguez Najdanovski blijft

Inbrekers in Arnhem gaan niet met vakantie

De vakantieperiode staat voor de deur. Een tijd van heerlijk luieren aan het strand, lekker eten en drinken en mooie