Ook zonnestudio Elderveld baalt dat ze niet open mogen

Ook zonnestudio Elderveld baalt dat ze niet open mogen

Bij Zonnestudio Elderveld waren ze eerst blij dat de maatregelen met betrekking tot de lockdown zouden worden opgeheven. Die blijdschap duurde niet heel lang toen dinsdagavond een mailtje binnenkwam met een update voor zonnestudio’s. (Afbeelding van Jung Pak via Pixabay)

Ook zware tijden voor Zonnestudio Elderveld

De zonnenstudio Elderveld maakt zware tijden mee vanwege uiteenlopende redenen. Het bedrijf moest maandenlang dicht vanwege een heftige brand bij de buren (Eetcafe Sofram) en kon daarna niet zomaar meteen open. Net voor de opening kwam de overheid met strenge lockdown maatregelen en werd de opening weer uitgesteld.

Ook hier kunt u zichtbaar zijn?

Veel mensen snappen niets meer van bizarre lockdown regels

Eens sprankje hoop was er nog afgelopen week toen de maatregelen deels opgeheven zouden worden. Helaas voor zonnestudio Elderveld was dat weer geen goed nieuws en mocht het bedrijf niet open. Veel mensen snappen er niets meer van, omdat je wel naar de kapper mag en ook gewoon naar de supermarkt kunt gaan. Terwijl ze bij Zonnestudio Elderveld rekening houden met alle richtlijnen van het RIVM.

Wel kun je bij de Zonnestudio in Elderveld langs voor trendy kleding en leuke sieraden. Veel Arnhemmers steunen de zonnestudio ook, net als andere lokale bedrijven, door wel andere producten te kopen om in deze barre tijden te overleven. En met een medische doktersverklaring is er wel een mogelijkheid om te kunnen zonnen. Maar daar kom je dus niet zomaar voor in aanmerking als je geen klachten hebt.

ReactiesRelated Articles

PvdA Arnhem stelt kandidatenlijst met opvallende namen vast

Op de algemene ledenvergadering van PvdA Arnhem is de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De lijst, onder aanvoering van

Gast test neppe iPhone 7 oortjes bij mensen en dit is hun reactie

Veel iPhone liefhebbers zijn aan het wachten tot dat ze de nieuwe iPhone 7, met de nodige hippe accessoires,  een

Sommige straten in Arnhemse wijken al enkele avonden pikdonker

Het is al een paar dagen pikdonker in verschillende Arnhemse straten. Zo kregen wij meldingen van bewoners uit Klarendal, Presikhaaf