Bekende barber uit Arnhem woedend op ‘oplichting’ door Mobicep

Bekende barber uit Arnhem woedend op ‘oplichting’ door Mobicep

De bekende Arnhemse barber, Alem the Barber, is woedend op Mobicep omdat hij opgelicht zou zijn vanwege de aankoop van veel te dure ‘bicepwax’. Het bedrijf van Mobicep zou afspraken niet nakomen volgens Alem the Barber, blijkt tijdens een betoog tijdens een live uitzending via instagram. Alem the barber is onder andere ook bekend van zijn BarberTalks met onder andere FurkanYT.

‘Geen exclusiviteit met het aanbieden van Bicepwax’

Waar het om gaat volgens de Arnhemse barber is het feit dat de bicepwax artikelen alleen op 50 locaties in heel Nederland beschikbaar zouden zijn. ‘Ik dacht dat ik exclusief zou zijn. Meerdere locaties blijken er te zijn. Hij heeft zich niet aan de voorwaarden gehouden! Daarom ben ik boos. MoBicep heeft mij opgelicht!’, aldus Alem the Barber.

Advocaat nodig | Advocaat in de buurt

Alem is woedend op Mobicep. ‘Fuck Mobicepp!, we zijn niet bang om de strijd te aan te gaan. maar we gaan niet vechten ofzo. Nederland is klein en we gaan gebruik maken van onze platform om iedereen te waarschuwen.’ Volgens Alem is het ook een probleem dat iedereen online bij MoBicep kan kopen, terwijl de kappers 5 of 7 dozen tegelijk moeten kopen. En dat tikt het wel aan als je 1500 euro moet betalen en bijna niets verkoopt.

Mobicep: ‘Kom hier geen aandacht zoeken’

MoBicep reageerde wel tijdens de live uitzending: ‘Je moet niet aandacht komen zoeken maatje. Er is contact met je opgenomen en er is verstuurd naar jou dus kom hier geen aandacht zoeken. Je moet niet denken dat ik jou oplicht voor 2 dozen.’ Mobicepp belde zelf ook vorige week met Alem om te praten over het probleem. Een oplossing was er! Totdat zoals Alem dat zelf zegt hij weer opgelicht werd omdat er niets werd verzonden.’

Het probleem is dat Alem The Barber allerlei screenshots heeft over een tegemoetkoming en dat de dozen al veel eerder verzonden zouden zijn. De dozen zijn nooit aangekomen in Arnhem, ondanks toezeggingen vanuit bicepwax. Bicepwax probeert wel een oplossing te zoeken door in gesprek te blijven met Alem. Maar die weigert nu mee te werken omdat het veel te laat is. En de eerder toegezegde 2 dozen nadat Alem zijn filmpje weer online had weggehaald zijn nooit aangekomen in Arnhem. Daarom heeft Alem het ook helemaal gehad met Bicepwax.

ReactiesRelated Articles

Arnhemse Academy schrijft boek over grootste Nederlandse gameontwikkelaar

Bij de Karel van Mander Academy uit Arnhem is deze week het boek Guerrilla Games – een kleine geschiedenis van de

De PvdA stelt raadsvragen over spookstudenten in Arnhem

In Binnenlands Bestuur dd. 15 Juli 2019 (http://m.binnenlandsbestuur.nl/nieuws/spookstudenten- kosten-steden-miljoenen.236786.lynkx) is sprake van zgn. spookstudenten. Dit zijn studenten, die zich niet

VIDEO Politie zoekt naar ‘bekende’ pinpas-crimineel met grote neus

Een oplichter met een grote neus heeft op een bijzondere manier geprobeerd om niet op te vallen tijdens het pinnen.