Arnhem is een nieuwe koning hooghouden rijker

Arnhem is een nieuwe koning hooghouden rijker

De bekende Arnhemse barber, Barber James, is met nog een dag te gaan officieus winnaar van een hooghoud Challenge georganiseerd door Alem the Barber uit Arnhem. Het lijkt niet haalbaar dat hij dinsdag nog wordt verslagen door een van de klanten van Alem de Barber.

Unieke hooghoud challenge in kapsalon

Alem the Barber organiseerde zijn eigen hooghoud challenge als promotieactie van zijn kapsalon en om iedereen fit te houden. Veel bezoekers waren thuis bezig met oefenen alvorens ze naar de kapper gingen. Dit zorgde natuurlijk ook voor veel euforie bij voetbalfans in Arnhem.

Barber James tijdens Hooghoud Challenge Alem The Barber

Barber James opeens op bezoek bij Alem the Barber

Niemand had verwacht dat de speler van het eerste elftal van Elsweide en barber bij Born to Cut, überhaupt langs zou komen om hoog te houden, vooral omdat Chris al weken alleen bovenaan stond met 754 keer hooghouden gevolgd door Kevin met 500 keer hooghouden. Alem the Barber was dan ook verbaasd toen hij Barber James in zijn barbershop zag die maar al te graag wilde hooghouden.

Een fitte Barber James gaat voor de titel

Barber James was fit bleek uit de beelden die werden gedeeld door Alem the Barber. Het record van Kevin van 754 werd door Barber James verbroken die op een gegeven moment doorging tot de magische grens van 1000. Arnhem is met nog 24 uur te gaan een nieuwe Koning hooghouden rijker.

Koning hooghouden van Arnhem en omstreken

Ondanks dat Guiness book of records er niet bij was zal Barber James zijn titel, Koning hooghouden van Arnhem en omstreken, dragen tot zijn record ooit verbroken zal worden bij een nieuwe challenge. Wat Barber James zeker heeft gewonnen is in iedergeval een gratis knipbeurt bij Alem en 5 potjes Bicepwax. Of hij de potjes Bicepwax krijgt is nog een raadsel als je de berichtgeving van een paar dagen terug hebt gelezen.

Problemen met je werkgever of heb je een conflict met een instantie


Related Articles

PVV-raadslid na geld jatten van eigen fractie nu voor mishandeling vrouw voor de rechter

René Eekhuis heeft is door de politierechter veroordeeld tot een taakstraf. De aanleiding hiervan is het mishandelen van zijn vrouw.

Advocaat Ozkara blijft topfit dankzij Boxing By Kasap

De Arnhemse advocaat Ismet Ozkara is de laatste tijd topfit, blijkt uit een filmpje dat werd gedeeld door bokstrainer Sayit

Kiosk Velperplein krijgt een nieuwe eigenaar

De kiosk op het Velperplein krijgt een nieuwe eigenaar. 

Geverifieerd door MonsterInsights