Opening CrossFit NoGravity North in Klarendal

Opening CrossFit NoGravity North  in Klarendal

Per volgende week vrijdag 16 juli opent CrossFit NoGravity North in Arnhem de bijzondere houten deuren van de Sint-Jan de Doperkerk aan de Verlengde Hoflaan 74 in Noord-Klarendal.
De afgelopen tijd is eigenaar Ramazan Bilici samen met zijn leden druk bezig geweest met de verhuizing van zijn oude locatie (aan de Laurens Jansz Costerstraat) naar de nieuwe plek.
Hiermee groeit de CrossFit-box (zo wordt een CrossFit-locatie genoemd) van 400 naar ruim 1000 vierkante meter. Alle kerk-attributen zoals de biechtstoel, ornamenten, etc. zijn nog, en blijven, aanwezig in dit fantastisch mooie gebouw.

Wat is Crossfit
CrossFit is een High-Intensity trainingsvorm, uit Amerika, die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert op een functionele manier. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

CrossFit NoGravity North Community
Uniek bij CrossFit NoGravity North, los van dat men in een voormalige kerk traint, is de community (het familie-gevoel). Veel leden hebben geholpen bij de verhuizing, de vloer verplaatst en geholpen met de inrichting in de kerk. De dagelijkse WOD’s (Workout of the Day) worden in groepen van maximaal 12 personen gegeven, waaraan iedereen kan meedoen, hoe fit of niet-fit iemand ook is. Daarnaast wordt er door meer ervaren leden ook individueel getraind.

Nieuwsgierig geworden? Dan bent u van harte welkom om te komen kijken in onze CrossFit box op vrijdag 16 juli a.s! Wij openen de Kerk met een openings-WOD (Workout of the Day) tussen 17.00 en 18.00 uur.Related Articles

Solmaz Usanmaz opent eigen advocatenkantoor in Arnhem

Advocaat Solmaz Usanmaz uit Dieren is begonnen met haar eigen kantoor in Arnhem. De advocaat van de bekende advocatenkantoor Ozkara

VIDEO Gast steelt €1250 van 86-jarige man

De politie is druk opzoek naar de man die te zien is in de video.

Indrukwekkende beelden tijdens afscheid 15-jarige Erdem

Bijna duizend mensen kwamen dinsdagmiddag naar de Turkse moskee in Ede om de 15-jarige Erdem Kara te herdenken. Erdem overleed

Geverifieerd door MonsterInsights