Opening CrossFit NoGravity North in Klarendal

Opening CrossFit NoGravity North  in Klarendal

Per volgende week vrijdag 16 juli opent CrossFit NoGravity North in Arnhem de bijzondere houten deuren van de Sint-Jan de Doperkerk aan de Verlengde Hoflaan 74 in Noord-Klarendal.
De afgelopen tijd is eigenaar Ramazan Bilici samen met zijn leden druk bezig geweest met de verhuizing van zijn oude locatie (aan de Laurens Jansz Costerstraat) naar de nieuwe plek.
Hiermee groeit de CrossFit-box (zo wordt een CrossFit-locatie genoemd) van 400 naar ruim 1000 vierkante meter. Alle kerk-attributen zoals de biechtstoel, ornamenten, etc. zijn nog, en blijven, aanwezig in dit fantastisch mooie gebouw.

Wat is Crossfit
CrossFit is een High-Intensity trainingsvorm, uit Amerika, die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert op een functionele manier. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

CrossFit NoGravity North Community
Uniek bij CrossFit NoGravity North, los van dat men in een voormalige kerk traint, is de community (het familie-gevoel). Veel leden hebben geholpen bij de verhuizing, de vloer verplaatst en geholpen met de inrichting in de kerk. De dagelijkse WOD’s (Workout of the Day) worden in groepen van maximaal 12 personen gegeven, waaraan iedereen kan meedoen, hoe fit of niet-fit iemand ook is. Daarnaast wordt er door meer ervaren leden ook individueel getraind.

Nieuwsgierig geworden? Dan bent u van harte welkom om te komen kijken in onze CrossFit box op vrijdag 16 juli a.s! Wij openen de Kerk met een openings-WOD (Workout of the Day) tussen 17.00 en 18.00 uur.

ReactiesRelated Articles

Huisartsenpost Arnhem-Noord gaat verhuizen naar nieuwe locatie

Op maandag 21 januari 2019 om 17.00 uur openen Huisartsenpost Arnhem-Noord en Dienstapotheek Arnhem  hun deuren bij de Spoedeisende hulp

2,5 miljoen beschikbaar voor verduurzamen van huurwoningen

De gemeente Arnhem stelt een bedrag van 2,5 miljoen euro beschikbaar aan drie woningcorporaties voor het verduurzamen en levensloopbestendig maken

AFC Arnhem (3) maakt zich op voor belangrijke krakers

Het derde elftal van AFC Arnhem is druk bezig met het nieuwe seizoen. Via social media maakte de PR-medewerker van