Binnenkort geen döner kraampje meer bij de Aldi

Binnenkort geen döner kraampje meer bij de Aldi

Een van de bekendste Döner kraampjes van Gelderland gaat er binnenkort mee stoppen. Bronnen dichtbij de eigenaar bevestigen dit aan de redactie. Barlas Döner zal nog maar twee dagen staan bij de Aldi in het Broek, en na vrijdag is het dan voorbij. Velen hebben dit niet zien aankomen.

advocaat in de buurt

Geen paniek voor de vaste bezoekers

Geen paniek natuurlijk. Gelukkig valt het allemaal wel mee blijkt uit een update vanuit Barlas döner, en zullen we Barlas Döner niet lang missen. ‘Het bedrijf gaat genieten van een welverdiende vakantie en is tijdens de vakantie niet aanwezig op het parkeerterrein van de Aldi in het Arnhemse Broek.’, aldus de eigenaar. (foto: archief)

Mocht je dus nog willen genieten van ambachtelijke vlees in een Turks broodje dan heb je nog maar twee dagen (vrijdag als laatst) om dat te halen. Veel horeca(bedrijven) in Arnhem hebben aangepaste werktijden of menukaarten omdat het al rustig is tijdens de vakantie en toch nog veel Arnhemmers buiten de stad of land zijn.

ReactiesRelated Articles

Altijd al brandweer willen worden? Dit is je kans!

Voor velen een droom om brandweer te worden, dit is je kans! Reacties

Arnhemse jongeren blazen Albert Heijn winkelwagens op in Schuytgraaf

‘Onbekende’ jongeren hebben op de avond van 27 november winkelwagens en en het glas van de overkapping opgeblazen. Volgens een

Snelfietsroute Arnhem Nijmegen officieel open

Aan de Breedlerestraat in Elst vond op vrijdag 3 juli de officiële opening plaats van het RijnWaalpad. Deze snelfietsroute vormt