Binnenkort geen döner kraampje meer bij de Aldi

Binnenkort geen döner kraampje meer bij de Aldi

Een van de bekendste Döner kraampjes van Gelderland gaat er binnenkort mee stoppen. Bronnen dichtbij de eigenaar bevestigen dit aan de redactie. Barlas Döner zal nog maar twee dagen staan bij de Aldi in het Broek, en na vrijdag is het dan voorbij. Velen hebben dit niet zien aankomen.

advocaat in de buurt

Geen paniek voor de vaste bezoekers

Geen paniek natuurlijk. Gelukkig valt het allemaal wel mee blijkt uit een update vanuit Barlas döner, en zullen we Barlas Döner niet lang missen. ‘Het bedrijf gaat genieten van een welverdiende vakantie en is tijdens de vakantie niet aanwezig op het parkeerterrein van de Aldi in het Arnhemse Broek.’, aldus de eigenaar. (foto: archief)

Mocht je dus nog willen genieten van ambachtelijke vlees in een Turks broodje dan heb je nog maar twee dagen (vrijdag als laatst) om dat te halen. Veel horeca(bedrijven) in Arnhem hebben aangepaste werktijden of menukaarten omdat het al rustig is tijdens de vakantie en toch nog veel Arnhemmers buiten de stad of land zijn.

ReactiesRelated Articles

Arnhemse kebabzaak gaat concurrentie aan met McDrive en komt met unieke oplossing

Wat doe je als het zo goed gaat met de kebabzaak en je moeite hebt met het leveren van maaltijden

Verse ‘Ramadan-brood’ bij Arnhemse bakkerij Divan

‘Gedurende ramadan zijn we dagelijks tot iftar geopend en tot iftar hebben we heerlijke lavas en pide uit onze speciale

Mesut Togan werkt van Paleis ’t Loo tot bij mensen thuis

Al ruim 15 jaar heeft Mesut Togan z’n bedrijf TOGAN Elektrotechniek. Daarin verbouwt hij alles wat maar te maken heeft met