Güven Supermarkt opent binnenkort haar deuren in Full Service Center Presikhaaf! 

Güven Supermarkt opent binnenkort haar deuren in Full Service Center Presikhaaf! 

Arnhem, 13 november 2023 | De bewoners van Presikhaaf kunnen binnenkort genieten van een smaakvolle toevoeging aan hun dagelijkse boodschappenroutine, want Güven Supermarkt opent medio januari haar deuren in het Full Service Center Presikhaaf. Deze nieuwe toevoeging belooft niet alleen een gevarieerd aanbod van hoogwaardige producten, maar ook een unieke winkelervaring voor diverse gemeenschappen in de omgeving, aldus Wereldhave, eigenaar van winkelcentrum Presi

Güven Supermarkt verhuist lokaal van Honigkamp naar het Westplein van Presikhaaf. Het centrum wordt verrijkt met een breed scala aan internationale en lokale producten, evenals de beroemde Turkse delicatessen waar Güven lokaal om bekend staat. Bewoners uit de omliggende wijken kunnen nu nog gemakkelijker genieten van de kwaliteitsproducten die Güven te bieden heeft.

Ozkara Advocaten | Arbeidsrecht Vreemdelingenrecht | Letselschade

“Met veel enthousiasme kijken we uit naar onze verhuizing naar Presikhaaf. Ons doel is om een diverse en multiculturele gemeenschap te bedienen met ons uitgebreide assortiment. Güven Supermarkt staat voor kwaliteit en gastvrijheid, en we kunnen niet wachten om dit te delen met de bewoners van Presikhaaf en omstreken.”

De Turkse succesformule is al jaren een begrip in Arnhem en omgeving vanwege stuntprijzen voor onder andere vlees en frisdranken. Met Güven Supermarkt haalt Wereldhave eindelijk een winkel binnen waar de hele wijk op zit te wachten.Related Articles

17-jarig Nederlands-Turkse jonge meid is spoorloos

De 17-jarige Esma Acar uit Almelo wordt sinds dinsdag 07 juni 2016 vermist.

Verschillende verhalen over steekpartij bij Maksim Partycentrum

De steekpartij van zondagavond (rond 20.00 uur) bij Maksim Partycentrum in Westervoort kreeg landelijk veel aandacht. Bij de steekpartij raakte

Arnhemse tweeling wereldberoemd na video Turkse Trabzonspor

Arnhem heeft er een beroemdheid bij gekregen. Eigenlijk gaat het om twee beroemdheden, en misschien zelfs drie als we de