Tot eind augustus gratis Janssen-vaccin in Arnhem

Tot eind augustus gratis Janssen-vaccin in Arnhem

Arnhem heeft sinds 13 augustus 2021 een vaccinatiebus op drie locaties. De vaccinatiebus van de GGD staat op drie verschillende plekken en inwoners die dat willen kunnen zonder afspraak direct een prik krijgen met het Janssen-vaccin. Wel moet je 18-plus zijn en een ID-bewijs meenemen. Een mondkapje is ook verplicht. (foto: Afbeelding van torstensimon via Pixabay)

Alleen Janssen-vaccin in de bus

In de bus kun je alleen een Janssen-vaccin krijgen en hierdoor gaat het maar om een prik. Als je met een andere vaccin geprikt wilt worden kun je in de bus ook hier een afspraak voor maken. De prik krijg je dan op een van de normale priklocaties. De medewerkers van de GGD staan ook klaar om al uw vragen over corona te beantwoorden.

advocaat arnhem

Drie locaties waar je gratis een Janssen vaccin kunt krijgen

Hieronder de drie locaties en dagen waarbij de Janssen-vaccin wordt aangeboden:

  • Vrijdag 13 augustus van 9.00 tot 17.30 uur bij Winkelcentrum Presikhaaf
  • Vrijdag 20 augustus van 9.00 tot 17.30 uur bij Winkelcentrum Presikhaaf
  • Zaterdag 28 augustus van 9.00 uur tot 17.30 bij het Velperplein 

ReactiesRelated Articles

Verkiezingen Turkije: 70% Nederlandse Turken stemt op AK-partij

Van 21 tot en met 25 oktober konden de Turken in Nederland ook stemmen tijdens de Turkse parlementsverkiezingen. Dit gebeurde

Arnhem heeft eerste publieke laadplein voor elektrische auto’s

Arnhem is de eerste gemeente in Nederland waar in samenwerking met Allego een groot, openbaar en slim laadplein is gerealiseerd.

Opvallend nieuwe huurder aan Willemsplein

ARNHEM – Recentelijk heeft Modest een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de karakteristieke villa aan het Willemsplein 40 in Arnhem. Op