Vitesse presenteert hernieuwde visie: ‘Believe in More’

Vitesse presenteert hernieuwde visie: ‘Believe in More’

‘Believe in More’. Veel mensen zullen het al gezien hebben op de spelersbus, de kleding van de spelers en staf, online uitingen of Papendal. Aan de vooravond van de start van de UEFA Europa Conference League is het tijd om meer te vertellen over wat er achter deze drie woorden schuilt. Believe in More is namelijk het motto voor een hernieuwde visie, die bestaat uit een positionering, een merkidentiteit en de ambitie om meer mogelijk te maken in de nabije toekomst van Vitesse. (Foto: HBA)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Inzicht en identiteit
Het in 1892 opgerichte Vitesse is niet alleen de op één na oudste club van Nederland, maar wil ook één van de meest vooruitstrevende clubs van het land zijn. Op basis van de laatste tien seizoenen staat de Arnhemse club op een mooie vijfde plek in de Eredivisie, maar Vitesse is ook een club waar het geloof in meer altijd aanwezig is. Iets wat eigenaar Valeriy Oyf onderstreept: “Vitesse viel me meteen op omdat deze club gemaakt is voor meer.” Met dit uitgangspunt heeft de directie in samenspraak met de Raad van Commissarissen een blik op het verleden, het heden en de toekomst geworpen én laten werpen.

Wie zijn wij en hoe is dat ontstaan? Hoe kijken anderen naar ons? Waar liggen de kansen en wat moeten onze ambities voor de toekomst zijn? Dit zijn vragen die Vitesse aan een breed scala stakeholders en betrokkenen heeft voorgelegd, met veel inzichten tot gevolg. Er is uitgebreid gesproken met alle (voetbal)afdelingen binnen Vitesse, het Stichtingsbestuur en de Raad van Advies, maar ook met vertegenwoordigers van de supporters, sponsoren, media, gemeente en de stichting Vitesse Betrokken.

Lees verder



Related Articles

Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Ine van Burgsteden donderdag 13 april jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of

Burenconflict Anhemmers gaat viral na publicatie nieuwe ’treiterburen’ video

Het burenconflict aan de Grondelstraat in Arnhem heeft een nieuw hoofdstuk nadat een filmpje op youtube werd gepubliceerd. Wie de

Extra geld voor Arnhemmers die getroffen zijn door corona

Inwoners van Arnhem die opeens te maken hebben met een sterke inkomensdaling kunnen extra geld krijgen van de gemeente Arnhem.

Geverifieerd door MonsterInsights