Twee meiden krijgen celstraf na aanranding 17-jarige pizzakoerier

Twee meiden krijgen celstraf na aanranding 17-jarige pizzakoerier

Twee meiden van 25 jaar gaan een celstraf van 3 maanden krijgen als het aan de rechter ligt natuurlijk. De meiden van 25 jaar hebben een 17-jarige pizzakoerier aangerand. Aldus berichtgeving in De Telegraaf. (Foto: eigen archief)

Dames hebben alles mogelijk voorbereid
De dames hebben hun actie mogelijk voorbereid. In de hal van de woning werd de 17-jarige pizzakoerier aangevallen en bij zijn geslachtsdeel gegrepen. De dames hebben ook allerlei ‘handelingen’ verricht en dit met een smartphone opgenomen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Ultieme droom van alle pizzabezorgers’
Een van de meiden zou nog gezegd hebben dat dit een ultieme droom is van een pizzabezorger terwijl de andere dame doorging met aanranden. Of de dames onder invloed waren van drugs of alcohol is niet duidelijk.

De beeld van de aanranding is gedeeld met derden. Omdat het gaat om een 17-jarige worden de dames ook verdacht van het maken, bezitten en verspreiden van kinderporno. Vanwege privacyredenen publiceren we bewust geen bedrijfsnaam of stadsnaam.

Later meer….

ReactiesRelated Articles

Waar moeten de kerstbomen ingeleverd worden?

In de week van 4 tot en met 8 januari worden de kerstbomen opgehaald. Deze week worden ook alle groene

‘Naam Steenstraat moet aangepast worden in Istanbul- of Kabulstraat

De Steenstraat in hartje Arnhem is niet meer de Steenstraat van 50 jaar geleden toen het zelfs nog terug te

Wederom overeenkomst voor 51 woningen in Schuytgraaf

Donderdag 14 januari jl. ondertekenden Jack van Rens namens ontwikkelingsmaatschappij de Eldense Zeeg en wethouder Gerrie Elfrink namens de gemeente