Hoogste bekeuring was voor 115km rijden op de Ijssellaan

Hoogste bekeuring was voor 115km rijden op de Ijssellaan

De grote verkeerscontrole in de Arnhemse wijken Presikhaaf en ’t Broek heeft de politie veel bekeuringen opgeleverd. Rond de 100 overtredingen werden gisteren geconstateerd toen de politie met veel mankracht en speciale apparatuur aanwezig was om snelrijders te pakken.

De politie was met meerdere agenten aanwezig om snelheid controles uit te voeren. Opmerkelijk was volgens de politie ook dat er nog steeds veel mensen rijden in auto’s, zonder dat zij een rijbewijs hebben. Niet eerder werd dit zo openlijk aangeduid door de politie. De komende periode gaan er meer controles uitgevoerd worden, aldus de politie.

Nieuwste mobiele flits van de politie

De redactie werd gisteren ook getipt over een nieuwe mobiele flits van de politie die langs de weg stond. Een die er als een bakwagen uitziet, een speciale mobiele flits dus, die ervoor zorgde dat de politie onopgemerkt veel bekeuringen kon uitdelen. Volgens experts is deze onopvallende mobiele flits nieuw.

Een persoon brak alle records door met 115 km per uur te rijden, in een 50 km zone. Naar alle waarschijnlijkheid is deze meneer zij rijbewijs voorlopig kwijt.

advocaat amsterdam advocaat arnhem

ReactiesRelated Articles

Interview Nazmiye Oral met Fortuyn werd een dag voor zijn moord uitgezonden

De bekende Arnhemse schrijfster en actrice is niet zomaar een BN’er. Ondanks dat ze niet elke week in een serie

Arnhem was gisteren net als Istanbul

Het leven lag dinsdagmiddag daadwerkelijk plat in Arnhem nadat de N325, Pleijweg was afgesloten vanwege een ongeval. Een vrachtwagen van

BEELDEN Murat Şenyer geniet zichtbaar tijdens prachtige bruiloft

Amateurspits Murat Şenyer genoot zichtbaar van alle aandacht tijdens zijn bruiloft op zaterdagavond in Oldebeth Exclusive. De voetballer is in Arnhem