Bekende Arnhemse speelt Turkse bendeleider in derde seizoen Netflix-hit

Bekende Arnhemse speelt Turkse bendeleider in derde seizoen Netflix-hit

De Arnhemse actrice Nazmiye Oral heeft een A-rol in een van de nieuwste Netflix-series van Nederland. De bekende schrijfster speelt in het derde seizoen van de Netflix-hit Undercover de vrouw van een leider van een xtc-bende. Samen met haar man (in de serie) runnen ze een van de grootste Turkse bendes in het land. (foto: youtube)

Belangrijke rol voor Turks Nederlandse Nazmiye

Naast de oudgedienden Tom Waes en Frank Lammers heeft Nazmiye Oral ook een hoofdrol als killerlady ‘Lale’. In de tweede aflevering laat ze bijvoorbeeld een loopjongen in stijl uitschakelen in het belang van haar imperium die ze samen met haar man heeft opgebouwd. Veel hoeft Nazmiye Oral niet te doen om als Turkse vrouw de baas in eigen huis te spelen. De Duitse acteur Murat Seven vormt samen met de Arnhemse een Turks echtpaar dat aan het hoofd staat van een grote xtc-bende.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Leider xtc-bende bij Netflix-hit Undercover

De eerste twee afleveringen van seizoen 3 zijn weer online bij Netflix waarbij Ferry weer op vrije voeten is. Hij constateert dat zijn plek in de top van xtc-wereld is ingenomen door Serkan en Leyla Bulut (Nazmiye Oral). Niemand die Ferry dan nog serieus neemt. Ex-politieagent Bob is in afwachting van een rechtszaak en krijgt een kans om geld te verdienen voor zijn gezin. Het blijft dus spannend in het derde seizoen van de Netflix-hit Undercover. De nieuwste Netflix-hit scoort ook bij IMDB hoog met een 7.8 als cijfer van de kijker (foto: youtube)

Voor het grote publiek was Nazmiye Oral de laatste jaren minder zichtbaar. Ze schreef wel columns voor onder andere Volkskrant en stond in 2015, tijdens Holland Festival, op het toneel samen met haar moeder bij de voorstelling ‘Niet meer zonder jou’ waar ze de afvallige dochter speelt van een conservatieve Turkse moeder. Nazmiye Oral is in Hengelo geboren en is 52 jaar.

ReactiesRelated Articles

VIDEO Oorlog in Ede: ‘Onbekenden’ steken vier auto’s in de brand

Iets na twee uur middernacht kwam er een melding binnen bij de meldkamer met de mededeling dat er meerdere auto’s

Help mee om Simon (14) te vinden!

Iedereen in en om Doesburg doet zijn best om de 14-jarige Simon te vinden. Reacties

ANWB waarschuwt: Vertrek vandaag ook niet naar Turkije

De ANWB komt vandaag met een belangrijke waarschuwing aan alle vakantiegangers die willen vertrekken naar Turkije of andere landen. Reacties