PvdA Arnhem stelt kandidatenlijst met opvallende namen vast

PvdA Arnhem stelt kandidatenlijst met opvallende namen vast

Op de algemene ledenvergadering van PvdA Arnhem is de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De lijst, onder aanvoering van de eerder gekozen lijsttrekker Giovanni Visser, werd in de Arnhemse Koepelkerk bekrachtigd door de leden. (Foto: PvdA Arnhem)

De Malburgse El Yazid Ait Chrif is de hoogste nieuwkomer op de lijst; hij neemt de tweede plaats in op de lijst. Marjan van Munster, voorzitter van PvdA Gelderland, staat op de derde plaats. Op de vierde plaats staat Martijn Kriens, gevolgd door Sam Groenendijk. Zittend raadslid Ria de Vries is voorgedragen op de zesde plaats, het ander zittende raadslid Vincent Bouma op de achtste. Tussen hen in staat Ricardo Brouwer op de zevende plaats. Na Bouma staan YaseminYildiz en Marcel van Empel.

Tijdens de ledenvergadering, die coronaproof werd georganiseerd, werd de conceptkandidatenlijst van de onafhankelijke kandidaatstellingscommissie nogmaals gepresenteerd. Hierna kregen de leden de gelegenheid om wijzigingen voor te stellen om daarna de lijst definitief vast te stellen.

Voorzitter Sanne Bronkhorst is erg tevreden met de lijst. “Met deze lijst kan ik niet wachten om de campagne in te gaan. Ik heb erg veel vertrouwen in dit team!” Ook lijsttrekker Giovanni Visser is tevreden met de vastgestelde lijst. “Ik ben trots op iedereen die zijn of haar nek uitsteekt voor de partij en de democratie laat leven,” voegt hij toe. “Samen zorgen we voor een sterke en zichtbare PvdA. Voor een Arnhem waarin iedereen zich thuisvoelt. Dat Arnhem brengen we samen dichterbij!”

ReactiesRelated Articles

Ophef om uitspraken Kürşat Bal over stadsbestuur Arnhem

Kürşat Bal zorgde nogal voor ophef door afgelopen maandag tijdens de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad van Arnhem het te hebben

Wethouder Ron König ontbijt met jonge Turkse ondernemers

De nieuwe D66 wethouder voor Economische Zaken in Arnhem Ron König had woensdag een ontbijt met jonge succesvolle Turkse ondernemers uit

Turk moet incassobureau betalen, money is money LAN

Deze Turk in England krijgt te maken met een incassobureau en moet zijn openstaande bedragen betalen, dat doet hij met