Heb jij meer info over tientallen vernielde auto’s op kerstavond?

Heb jij meer info over tientallen vernielde auto’s op kerstavond?

De politie is op zoek naar getuigen en gedupeerden van tientallen auto’s in het centrum van Arnhem. Op kerstavond hebben veel vernielingen plaatsgevonden in en rond het centrum. De dader had het vooral gemunt op auto’s en scooters. Waarom de dader zoveel auto’s en scooters vernielde is niet bekend. Als je meer informatie hebt, moet je vooral doorlezen.

Advies over zorgverzekering en uw medische behandelingen?

Verdachte vernielingen is opgepakt door de politie

De politie heeft een verdachte inmiddels al opgepakt en is op zoek naar meer informatie. Om de zaak rond te krijgen is er meer informatie nodig door getuigen of de eigenaren van de auto’s. Het gaat dan vooral om camerabeelden waar mogelijk een vernieling op te zien is. Waarom de dader zo is tekeer gegaan is niet bekend. Ook is er weinig bekend gemaakt over de dader.

Ook kun je dit melden bij de politie als jouw auto, scooter of iets anders vernield is. Bellen kan met 0900-8844. De referentienummer die voor deze zaak kunt doorgeven is: 2021 599 363.

advocaat nodig voor een conflict met uw werkgever of gemeente

ReactiesRelated Articles

Veel klachten over betaald avondparkeren in binnenstad Arnhem

Het betaald avondparkeren in de binnenstad zorg nu al voor veel kritiek.  Reacties

Transformatiescan Arnhem 2016 gepubliceerd: transformatiepiek in 2017 verwacht

Vandaag verschijnt de Transformatiescan 2016, het jaarlijkse onderzoek van Strijbosch Thunnissen Research naar de ontwikkelingen op het gebied van transformaties

Iraanse botox arts doet wonderen met bizarre handelingen in Arnhem

Arnhem is al een tijdje een ‘botox arts’ rijker die wonderen doet met speciale ingrijpen, zonder chirurgische ingrepen. De arts