Heb jij meer info over tientallen vernielde auto’s op kerstavond?

Heb jij meer info over tientallen vernielde auto’s op kerstavond?

De politie is op zoek naar getuigen en gedupeerden van tientallen auto’s in het centrum van Arnhem. Op kerstavond hebben veel vernielingen plaatsgevonden in en rond het centrum. De dader had het vooral gemunt op auto’s en scooters. Waarom de dader zoveel auto’s en scooters vernielde is niet bekend. Als je meer informatie hebt, moet je vooral doorlezen.

Advies over zorgverzekering en uw medische behandelingen?

Verdachte vernielingen is opgepakt door de politie

De politie heeft een verdachte inmiddels al opgepakt en is op zoek naar meer informatie. Om de zaak rond te krijgen is er meer informatie nodig door getuigen of de eigenaren van de auto’s. Het gaat dan vooral om camerabeelden waar mogelijk een vernieling op te zien is. Waarom de dader zo is tekeer gegaan is niet bekend. Ook is er weinig bekend gemaakt over de dader.

Ook kun je dit melden bij de politie als jouw auto, scooter of iets anders vernield is. Bellen kan met 0900-8844. De referentienummer die voor deze zaak kunt doorgeven is: 2021 599 363.

advocaat nodig voor een conflict met uw werkgever of gemeente


Related Articles

Stille stofzuiger gaat Arnhemse binnenstad schoonmaken

Het schoonmaken van de Arnhemse binnenstad gaat vanaf begin mei met veel minder geluid gepaard. De veegwagen en motorbladblazers worden

Twee Arnhemmers aangehouden voor beroving pizzakoerier

Twee Arnhemmers van 21 en 22 jaar aangehouden voor beroving pizzakoerier.

FIFA-koning maakt bekende Arnhemmer af tijdens online duel

De redactie van HaberArnhem werd gisteren getipt over een clash tussen twee bekende Arnhemmers die online een FIFA 21 wedstrijd

Geverifieerd door MonsterInsights