Toch nog vernielingen, gelukkig staan de ‘stoere jongens’ op beeld

Toch nog vernielingen, gelukkig staan de ‘stoere jongens’ op beeld

Ondanks veel goed nieuws en minder slecht nieuws ging het een en ander toch mis tijdens oud en nieuw. Volgen een officiële verklaring van de politie was het vrij druk maar liep het nergens uit de hand. (Foto: instagram wijkagent Yilmaz).

Zo werd een raam van het MFC beschadigd met vuurwerk of een baksteen. De schade is enorm zoals te zien op de fotos die gemaakt zijn door wijkagent Yilmaz. Een bushokje aan de Lange Wal in Presikhaaf is ook opgeblazen, waardoor al het glas op de grond lag.

Januari 2022 actie: Reclameruimte € 50,-

Vandalen mogelijk op camerabeelden

Saillant detail is dat er beelden zijn bij het MFC waar de mogelijke daders op te zien zijn. Wijkagent Yilmaz geeft de verdachten een kans door zich te melden nog voordat hij de beelden bekijkt. Dit maakte hij bekend via sociale media.

We zijn dus benieuwd of de dader zich gaat melden. Want supercop Yilmaz deelt alles online, wanneer de dader zich niet vrijwillig aangeeft. En dan sta je op beeld. Natuurlijk is dit dan onherkenbaar.



Related Articles

Ook voor verschillende medische klachten kunt u terecht bij Sifa Clinic

Şifa Clinic te Arnhem is gespecialiseerd op het gebied van acupunctuur & kruiden, cupping / hacamat / hijama, Body Analyse

VIDEO Bekende Nederlandse DJ wordt van de weggehaald door de politie in zijn dikke Mercedes AMG

De Nederlandse DJ kwam deze week op TV maar niet achter een draaitafel. Hij was te zien op SBS6 Wegmisbruikers.

Bekendste gebouw van Arnhem verkocht aan bedrijf uit Nijmegen

De (her)ontwikkelingslocatie aan de Boulevard Heuvelink, bestaande uit een monumentaal gebouw van circa 4.350 m²  en achtergelegen grond met een

Geverifieerd door MonsterInsights