Toch nog vernielingen, gelukkig staan de ‘stoere jongens’ op beeld

Toch nog vernielingen, gelukkig staan de ‘stoere jongens’ op beeld

Ondanks veel goed nieuws en minder slecht nieuws ging het een en ander toch mis tijdens oud en nieuw. Volgen een officiële verklaring van de politie was het vrij druk maar liep het nergens uit de hand. (Foto: instagram wijkagent Yilmaz).

Zo werd een raam van het MFC beschadigd met vuurwerk of een baksteen. De schade is enorm zoals te zien op de fotos die gemaakt zijn door wijkagent Yilmaz. Een bushokje aan de Lange Wal in Presikhaaf is ook opgeblazen, waardoor al het glas op de grond lag.

Januari 2022 actie: Reclameruimte € 50,-

Vandalen mogelijk op camerabeelden

Saillant detail is dat er beelden zijn bij het MFC waar de mogelijke daders op te zien zijn. Wijkagent Yilmaz geeft de verdachten een kans door zich te melden nog voordat hij de beelden bekijkt. Dit maakte hij bekend via sociale media.

We zijn dus benieuwd of de dader zich gaat melden. Want supercop Yilmaz deelt alles online, wanneer de dader zich niet vrijwillig aangeeft. En dan sta je op beeld. Natuurlijk is dit dan onherkenbaar.

ReactiesRelated Articles

Giro d’Italia komt naar Arnhem verzin ook een evenement

Volgend jaar start de Giro d’Italia in Gelderland met een tijdrit in Apeldoorn op 6 mei. Op zaterdag rijden de

Massaal in de rij voor een ventilator bij cadeaushop Avrasya

Cadeaushop Avrasya is nog maar een van de weinige winkels in Gelderland waar ze ventilatoren op voorraad hebben. Dit heeft

Koeien uit moeras gered door brandweer

De brandweer heeft zondagmiddag negen koeien gered die in het moeras vastzaten. Dit gebeurde in een weiland in Doesburg, nabij